2777
2789
عنوان

چرا آخه😥

237 بازدید | 20 پست

۲۲ سالمه هیچ خواستگار ندارم خجالت میکشم وقتی یکی میگه برام خواستگار اومده یا کسی تعریف میکنه که مثلا دخترش خیلی خواستگار داره.😔دلم میخواد ازدواج کنم از من کوچیکتراش بچه دارن و من هیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحتی واقعا شوهر کنی ک چی بشه انقد تایپینگ متاهلا میزارن درس عبرت بشه برات بعدشم بر اساس تجربه خودم اونی ک کمتر خاستگار داشته خوشبخت تر بوده خیلی خاستگار داشته باشی سر در گم میشی مث خودم یکی افتضاحشو انتخاب میکنی  بلاخره اونی ک لیاقتتو داشته باشه میاد سنتم زیاد نیست اخه لذت دنیا رو ببر به این چیزا فک نکن 

راحتی واقعا شوهر کنی ک چی بشه انقد تایپینگ متاهلا میزارن درس عبرت بشه برات بعدشم بر اساس تجربه خودم ...

ممنون عزیزم اخه میدونی دلم میخواد تا سنم بالا نرفته سر و سامون بگیرم بعصی دخترا راه به راه خواستگار دارن با اینکه بعضیاشون قیافه و خانواده معمولی دارن نمیدونم چی بگم...

ممنون عزیزم اخه میدونی دلم میخواد تا سنم بالا نرفته سر و سامون بگیرم بعصی دخترا راه به راه خواستگار ...

من تا ازدواج نکرده بودم  تفکراتم مثل تو بود خیلی دوست داشتم  سر سامون بگیرم ولی الان میگم واییی چقدد اونجا فکر روحم جسمم اروم بود الان مرده متحرم افسردم درد تنهایی متاهلی با مجردی فرق میکنه به هر حال  توصیم اینه  بیشتر تو جامعه باش ینی خونگی نباش کلاس برو با مادرت خیابون ..روضه و.. برو تا دید بشی  🙂

من تا ازدواج نکرده بودم  تفکراتم مثل تو بود خیلی دوست داشتم  سر سامون بگیرم ولی الان میگم ...

بدبختی اینجاس یه ریز تو خونه‌م...حق با شماست

ولی متاهلا از متاهلی مینالن مجردا هم از بلاتکلیفی

من تا ازدواج نکرده بودم  تفکراتم مثل تو بود خیلی دوست داشتم  سر سامون بگیرم ولی الان میگم ...

و اگه اهل نماز دعایی  چهل روز سوره یاسین بخون اخرشم بگو ثواب این سوره برسه به روح شیخ عباس قمی تاثیر داره