2777
2789

آره من .. تازه اگر زیاد باشه بوش همونجا بالا میارم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

من وقتی باردار بودم اینجوری بودم

من چندتا حقیقت درباره تو میدونم!🍐🌸. 1_الان بیداری🌱🇦🇷. 2_گوشیت‌ روشنہ🛵💕. 3_یہ انسانی👩🏼‍🌾🧡. 4_داری پست‌منو میخونی👩🏻‍💻🌸. 5_وقتی زبونت بیرونہ نمیتونی بگی'ژ' 7_الان داری امتحان میکنی💜🛁. 8_الان خندت گرفت🏌🏻‍♀💕. 9_اصلا نفهمیدی عدد6رو جا انداختم💭🍉. 11_الان داری چک میکنی💨🚌. 12_الان باز خندیدی🥣🌸. 13_نمیدونی‌کہ‌من یہ‌عددرو چندبارنوشتم🏋🏻‍♀. 14_پیداش نکردی و میخندی!😁💛.️ وقتی انسان از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشم😂✌️متفاوت باش مثلاً بشین رو تلویزیون مبل ببین😂✌️این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂✌️مثلاً بیای سر قبرم اشکات بریزه یهو بلند شم پشمات بریزه😂✌️ریاضی عزیز،لطفا دیگه بزرگ شو خودت مسائلت رو حل کن😂✌️من اگه یوسف بودم زلیخا منو بلاک میکرد😂✌️منو با عینک دودی دفن کنید،من اگه نور ب قبرم بباره اذیت میشم😂✌️تو کشور های دیگه مردم دارن خونه و ماشین عوض میکنم ما تو ایران از صبح تا شب داریم فیل..تر شکن عوض میکنم😂✌️تا حالا ب چرخه زندگی دقت کردین سوسک از موش میترسه موش از گربه میترسه گربه از سگ میترسه سگ از مرد میترسه مرد از زن میترسه زن از سوسک میترسه😂✌️سرتو بزار رو شونه هام خوابت بگیره یهو جاخالی بدم بخوری زمین حالت بگیره😂✌️