2777
2789
عنوان

مجردا بیان

122 بازدید | 20 پست

روزا چیکار میکنین که حوصلتون سر نمیره؟!

من همیشه غر میزنم حوصلم سر می‌ره مامانم میگه بقیه تو خونه نشستن مثل تو همش غر نمی‌زنن.

بیاین بگین چیکار میکنین خب ....😂😐

'-' !니 곁에 나는 살수있어

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام باشگاه ثبت نام کنم

نقاشی میکشم

کتاب میخونم

تو گوشی میچرخم

گاهی وقتاهم با دوست پسرم میرم بیرون یا تماس تصویری داریم

یه جاهم کار کردم دوماه حقوقمو هنوز نداده بگیرم میرم کلاس ارایشگری ثبت نام کنم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

مجردم ۱۹ 

با عشقمم چت میکنم 

حموم میرم لباسام میشورم 

میخوابم

صبحا باند باز میکنم میرقصم

بعدم ناهار میزارم برای خانوادم 

بعد عصراهم بیشتر پیاده روی با دوستام خرید واسه خونه 

نی نی سایت 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میخام باشگاه ثبت نام کنم نقاشی میکشم کتاب میخونم تو گوشی میچرخم گاهی وقتاهم با دوست پسرم میرم بی ...

چندسالته؟

توام مث من دانشگاه نمیری 

چه کاری میرفتی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

انقدر درگیری دارم و کارم زیاده ک فرصت حوصله سررفتن ندارم عزیزم،خداروشکر از استراحت زیاد حوصلت سرمیره

اره واقعا دوستی ندارم که باهاش برم بیرون ...همش خونم.

درسمم تموم شده دیگه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

کار خونه ، درس و...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چندسالته؟ توام مث من دانشگاه نمیری  چه کاری میرفتی؟

۲۳ سالمه

نه دانشگاه نرفتم

ویزیتور بودم دوماه ولی حقوقمو هنوز نداده

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌