2777
2789
عنوان

کنکوری گول خودت نزن

381 بازدید | 14 پست

سلام نگین انرژی منفی هست چون من خودمم از دیروز تصمیم گرفته بودم اینجا گزارش کار بدم اما بچه ها امروز یه چیزی دیدم و گوش کردم که میخوام بگم 

لطفا بچه های انسانی و ریاضی و سهمیه دار ها اینارو نخونن چون من مخاطبم کنکوری تجربی تو جو رقابت زیاد تجربیه 

و البته تجربی که هدفش رشته درست و حسابیه مثل پزشکی و فیزیو و دندون

بچه ها عزیز من پشت کنکوریم تیزهوشانیم هستم سال ۱۲ام هم ۱۲ ساعت روزی درس خوندم اما رتبم شده۱۸هزار منطقه دو و هیچ کدوم از رشته های مورد علاقم رو نمیاوردم امسال نشستم پشت کنکور و دارم درس میخونم توی دام اینجا افتادم توی دام اینستا افتادم توی دام تلگرام افتادم حتی حتی یوتیوب ک خیلی مفید تره خواستم بگم دوست عزیز من اگر بازیت نمیاد و میخوای قبول بشی از همه اینا باید بیای بیرون مثل ادم مستمر روزی حداقل ۹ساعت و حداکثر ۱۲ساعت درس بخونی صبحم حداکثر باید ۷ تا ۸پاشی  با کیفیت من خودمم موفق نشدم هنوز اینجوری باشه برنامم اما از منی ک پارسال کنکور دادم این حرفو قبول کنین که اگ صفرید من نظری راجتون نمیدم اما اگه تا حالا شل کن سفت کن درس خوندین واقعا اگر بچسبین ب درس همینطور ک گفتم قطعا میتونین خیلی رتبه عالی بیارین من دیدم افراد زیادی رو که میگم ازمون حتماااا بدین من تنها نقطه ضعف پارسالمم ازمون ندادن بود ازین جاها هم بیاید بیرون اینجا ها برای ماها نیست جدی دارم میگم 

اینده خودمون رو بیاید تباه نکنیم شماهم فقط خسته نبستید خیلی خسته تر شما ها هست همه کنکوری ها هم دارن سختی میکشن هیشکی خوشحال نیست حتی اونایی ک درسشون خوبه. موفق باشید

میروم تا روز های زیادی را زندگی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز شروع نکردم یکسال کنکور دادم قبول نشدم سال قبلم کنکور ندادم به دلایلی.... امیال که میخونم خبلی خسته میشم و بیشتر وقتا تو گوشیم اکه بچسبم محکم میتونم رتبه خوبی بیارم؟ هدفمم پرستاریع

خدایا شکرت❤🌹
الان یعنی کلا گوشی خاموش کنیم چرا اینقدر بیاد خوندی رتبه ات بد شد؟

نه من پارسال گوشی هم نداشتم چون جمع بندی درست نبود فقطم دوران جمع بندی ازمون ندادم وگرنه قبلش ازمونامم میدادم ینی توی مسیر کنکور ذره ای شل کنی میشه این حتی یک ماه حتی یک هفته هرچیم نزدیک تر بشی خیلی خیلی مهم تر میشه تا رتبه ۳۰۰۰۰توی تجربی خیلی درسشون خوبه تفاوتشون تو چیزای خیلی ریزه توی کنکور واقعا رقابت سنگینیه توی تجربی من تا پارسال که کنکور ندا ه بودم درک نمیکردم اینو الان میفمم چقدر چقدر یک سوال حتی مهمه یه روز حتی مهمه 

ممنون برای تذکرت🤝

اصلا هم انرژی منفی نبودی گلم❤️

۱۴۰۲/۱۱/۰۹🌱❤️ ،همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                                که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی💜  
من هنوز شروع نکردم یکسال کنکور دادم قبول نشدم سال قبلم کنکور ندادم به دلایلی.... امیال که میخونم خبل ...

اره میتونی ب نظرم من میتونی پرستاریو بیاری من پارسال با همین رتبمم پرستاریو اوردم

من از همون دهم دارم میخونم اما اون اولا روش درست درس خوندن بلد نبودم و تقریبا تا رو روال بیفتم تا یازدهم طول کشید تو یازدهمم خوندم تست زدم کلاس رفتم اما میدونی اونطوری نبود که بگم اره هر روز 10 ساعت درس میخوندم نه اونطوری جدی نبود

الان تا اینجای دوازدهمم خوندم بد نیست 

به نظرت از الان تلاشمو بیشتر کنم میتونم؟ 

خب عزیز من الا ببینم شما نهایی بنظرم خراب کردی

تراز نهاییم اتفاقا ۸۷۰۰ شد و از کنکورمم بهتر بود من کنکوم رو خراب کردم حتی برای خودمم غیر منتظره بود ولی در کل مسئله من نیستم صلاح خدا بوده کلا میگم شل کردن تو مسبر کنکور ینی عقب افتادن مطلق

من از همون دهم دارم میخونم اما اون اولا روش درست درس خوندن بلد نبودم و تقریبا تا رو روال بیفتم تا یا ...

بستگی ب خودت داره و استمرارت تا اخر مسیر اره میتونی قطعا اگه همینجور بمونی

خب عزیز من الا ببینم شما نهایی بنظرم خراب کردی

رقابت توی کنکور تجربی عجیب غریبه ما توی مدرسه خودمون با شرایط عین هم دارم میگم عین هم چون من قرائت خونه در سمیخوندم دوتا دوستام پزشکی اوردن سه نفر نشستیم پشت