سلام نگین انرژی منفی هست چون من خودمم از دیروز تصمیم گرفته بودم اینجا گزارش کار بدم اما بچه ها امروز یه چیزی دیدم و گوش کردم که میخوام بگم
لطفا بچه های انسانی و ریاضی و سهمیه دار ها اینارو نخونن چون من مخاطبم کنکوری تجربی تو جو رقابت زیاد تجربیه
و البته تجربی که هدفش رشته درست و حسابیه مثل پزشکی و فیزیو و دندون
بچه ها عزیز من پشت کنکوریم تیزهوشانیم هستم سال ۱۲ام هم ۱۲ ساعت روزی درس خوندم اما رتبم شده۱۸هزار منطقه دو و هیچ کدوم از رشته های مورد علاقم رو نمیاوردم امسال نشستم پشت کنکور و دارم درس میخونم توی دام اینجا افتادم توی دام اینستا افتادم توی دام تلگرام افتادم حتی حتی یوتیوب ک خیلی مفید تره خواستم بگم دوست عزیز من اگر بازیت نمیاد و میخوای قبول بشی از همه اینا باید بیای بیرون مثل ادم مستمر روزی حداقل ۹ساعت و حداکثر ۱۲ساعت درس بخونی صبحم حداکثر باید ۷ تا ۸پاشی با کیفیت من خودمم موفق نشدم هنوز اینجوری باشه برنامم اما از منی ک پارسال کنکور دادم این حرفو قبول کنین که اگ صفرید من نظری راجتون نمیدم اما اگه تا حالا شل کن سفت کن درس خوندین واقعا اگر بچسبین ب درس همینطور ک گفتم قطعا میتونین خیلی رتبه عالی بیارین من دیدم افراد زیادی رو که میگم ازمون حتماااا بدین من تنها نقطه ضعف پارسالمم ازمون ندادن بود ازین جاها هم بیاید بیرون اینجا ها برای ماها نیست جدی دارم میگم
اینده خودمون رو بیاید تباه نکنیم شماهم فقط خسته نبستید خیلی خسته تر شما ها هست همه کنکوری ها هم دارن سختی میکشن هیشکی خوشحال نیست حتی اونایی ک درسشون خوبه. موفق باشید