2777
2789

خیلی بهش امید داشتم که حداقل دعامو قبول میکنه ولی نکرد و یه شبه کل امیدمو بهش از دست دادم

واجبات نماز اینارو انجام میدم ولی دیگه امیدی به رحمتش ندارم

البته هنوزم میگم کمکم کن ولی دیگه امید ندارم

تا حالا شده امیدتون رو ازدست بدین ولی بعدش خدا یه کاری براتون بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نا امید شدم دستم گرفت بازهم خدا همیشه بنده هاشو دوست داره امید وار به خدا باش 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

منم الان مثه خودتم میگم خدا اصلا بهم نگاه نمیکنه 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نه ده ساله امیدی ندارم کاری هم نکرد برام فقط بدتر و بدتر شدم خیلی چیزا حرومه که الکی حرومه و انجام دادنش خیلی بهتر از انجام ندادنه خیلی چیزا که انجامش زندگی خیلیا رو به باد میده ولی مانع شدنش حرومه و گناه کبیرس

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹