2777
2789
عنوان

یبوست و مخاط

286 بازدید | 9 پست

بچه ها من تایم خیلی طولانی هست که یوبوستم 

و الان حدود یکی دو ماه مخاط دارم همراهش . خیلی خیلی ببخشید 

یکی از دوستام دکتره پرسیدیم میگه مزاجش سرده و رژیم غذاییشو تغییر بده اما من خیلی استرس دارم . میخوام ازمایش مدفوع بدم میترسم خون توش باشه و هم اینکه رو م نمیشه ...

کسی اینطور بوده؟ من نمیتونم دفع بکنم باید اب داغ بریزم و... 

خیلی بازم ببخشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا ناراحت نباش پیگیر شو و دارو های سر خود استفاده نکن 

من مثل شما بودم و خون دیدم به دکتر عمومی مراجعه کردم یه سری روان کننده ها داد و یه رژیم سادع 

بعد از مدتها ک بازم دیدم به فوق تخصص مراجعه کردم کولون نوشت بعد یک ماه که رفتم گفت مشکلی نداری فقط مصرف فیبرت پایینه پودر غذایی داد همین 

اگه به دکتر خوب مراجعه کنی به بدنت پی میبره و تورو با دارو های زیاد و بی اثر عذاب نمیده برات سلامتی آرزومندم❤️

یعنی خدایی نکرده علائم سرطان نیست مال من ؟ 

عوامل زیادی باعث خونریزی مقعدی میشه . مثلا التهاب روده . یبوست . نخوردن فیبر و خیلی چیزای دیگه که سرطان به همین راحتیام نیست و علائم زیادی از جمعه تهوع . بیهوشی . بیحالی و خیلی چیزای دیگه که البته خدا نکنه

منم زمانی که فوق تخصص گفت کولون مینویسم مطمئن بودم که به چیزی شک داره به حدی که خانوادم از ترس دست به نزر و نیاز شدن😅

بعدش ک گفت نه فقط میخواستم مطمئن شم که علت خون فقط یبوست زیاد و نخوردن فیبر و کم تحرکی و اینچیزا هست