2777
2789
عنوان

سلام دوستان

154 بازدید | 25 پست

میدونید خیلی ناامیدم ،خیلیی زیاد واسه هدفم تلاش کردم ،دعا کردم سعی کردم ،نشد ،هیچچچ وقت هم نشده ،چرا آخه به خدا این اسمش مصلحت نیس که به هزچی میخوام نرسم 😔❤️خیلی ناامیدم لطفا ی چی بگین آروم شم مرسی ازتون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاحالا به این فکر کردی که شاید بهش برسی و حالت باهاش خوب نباشه ؟ حالا هرچی ک هس

عزیزم ،راستش نمیشه گفت هرچی میخوایم به ضرر ماست من هرچی خواستم نشده ،در واقع زندگی که الان دارمم اصلا خوب نیس که خواستم بخواد بدترش کنه میدونی راستش اکثرا وقتی به خواستمون نمیرسیم مجبوریم بگیم مصلحته ولی حقیقتا ایتقد اینو ب خودم گفتم که مصلحته منه خستم تهشم یه قلب پر از ارزو های نشده دارم

ببین منم اولشم مثل تو فکر میکردم 

میگفتم چون ضعیفن نمیتونن کاریو انجام بدن

میگن مصلحت و...

ولی خدا چیزی که به نفعته میده نه چیزی که دنبالشی

ما اگه یع چیزیو دوس داریم باید بریم دنبالش براش تلاش کنیم

ولی اگ چندین بار نشه بایدبزاریمش تو پلاستیک:)

ببین منم اولشم مثل تو فکر میکردم  میگفتم چون ضعیفن نمیتونن کاریو انجام بدن میگن مصلحت و... و ...

درست میگی گلم ،ولی یکی دوتا چیز نبوده که فقط عشقی نیس درسته به عشق پاکم نرسیدم ،درسته نشده و نمیشه ولی همه جوره ب هرچی میخوام نمیرسم هیچجج کدومشم بد نیس ،خسته شدم میدونی قلبم اروم نمیگیره همش بغض دارم همش درد میکشم همش همش و این خستم کرده

درست میگی گلم ،ولی یکی دوتا چیز نبوده که فقط عشقی نیس درسته به عشق پاکم نرسیدم ،درسته نشده و نمیشه و ...

اگه اینجوری نشی باید شک کنی

ما ادمیم طبیعت ما انقد پیجیدس ک نگوو  

هرکدوم از نیازها براورده نشه خل میشیم 

حقم داریم

ولی خب تو باید بگردی ببینی چی واسه توعه؟

همونو بچسبی حسرت نداشته هارو خوردن چیزی بهمون میده؟

ن میدونم سخته شایدم نشدنی اینکه یع چیزیو بخوای و نشه

ولی چاره چیه؟

من که میگم باید هوای خودمونو داشته باشیم.

فکرشو بکن یه دنیا داره به ما حال بدی میده خودنونم پشت خودمونو خالی کنیم داغون میشیم

اگه اینجوری نشی باید شک کنی ما ادمیم طبیعت ما انقد پیجیدس ک نگوو     هرکدوم از نیازها بر ...

درست میگی گلم فقط باور کن خسته شدم تلاش کردم ،خسته شدم مغزی وجودی همه جوره تهشم فقط یه ذهن خسته عصبی واسم مونده و یه قلب ترک خورده و یه ظاهر قوی الکی و خنده های بیخودی تا بقیه بهم نگن چته و اذیتم نکنن من از همه اینا توی این ۲۰ و چند سال زندگیم خستم ،من یه خوشخالی واقعی میخوام ،حقمه حقمه ب خدا

درست میگی گلم فقط باور کن خسته شدم تلاش کردم ،خسته شدم مغزی وجودی همه جوره تهشم فقط یه ذهن خسته عصبی ...

معلومه که حقته 

ولی این دنیا با بعضی هامون پدرکشتگی داره انگار

اصلا نگاه میکنی میبینی چقد زندگی نمیکنی؟

چقد هیچی نیست 

میبینی انقد که تو توالت گریه میکنی نمیشاشی

تا چشم کار میکنه درد و درد و درد

ولی باخت بدی همیچیتو دادی

واسه کسیم مهم نیس

حتی خودکشیم به دردات پایان نمیده

تنها دوا اینه که ازاول نمیومدی 

معلومه که حقته  ولی این دنیا با بعضی هامون پدرکشتگی داره انگار اصلا نگاه میکنی میبینی چقد ...

دقیقاا حال منو توصیف کردی گلم کار منم  شده همین ،حسرت گریه عصبی شدم ،صبحا که بیدار میشم  نمیدونم چرا بیدار شدم ،نمیدونم چرا باز یه روز گند دیگه شروع شده ،هیچکی درکم نمیکنه ،تنهای تنهام پسری ک از جون بیشتر دوستش داشتم و امیدم بودش بین این روزا و زندگی همیشه گندم ،محو شد حتی در حد یه استوری هم دیگه نیس هیچ وقتم نبوده هیچ وقت و با آرزوش زندگی میکنم ،من قلبم مدفن آرزوهاس ،همیشه از بچگی به هرچی میخواستم نمیرسیدم اینقدد درد میکشیدم تنهایی توی اتاقم تا یه روز به نداشتن ارزوم عادت کنم و باز حسرت یه چی دیگه رو بخورم دعا کردم خواستم ولی هیچچ چیزی نشد کم آوردم و این از قوی بودن زیادی توی این چند سال میاد.

دقیقاا حال منو توصیف کردی گلم کار منم  شده همین ،حسرت گریه عصبی شدم ،صبحا که بیدار میشم  ن ...

من که وسط دردها یه چیزی رو خوب فهمیدم

بامثال میگم برات

میگه تو از یه پروانه خوشت میاد میدویی دنبالش اونم فرار میکنه

ولی اگ تو بیای بجای دوییدن یه باغ خوشگل درست کنی پروانه خودش با پای خودش میاد 

این صد درصد حقیقت داره

تو دنیایی که من و تو زندگی میکنیم بازی رو اونی میبره که این فرمول رو تو زندگیش پیاده کنه

مگه ما اومدیم حسرت نبود بقیه رو بکشیم؟

سخته خیلی خیلی خیلی سخته 

یعنی  دقیقا باید بمیری و زنده شی

تا باورش کنی باید زیر فشار تیکه تیکه بشی 

که بخودت بیای که اصل مطلب رو بفهمی

وقتی به بودن یکی فکر کردی به خودت بگو

ممممم خب منکه اخرش تنها میرم 

وقتیم این ک این عملت فاز کوبیده برداشته چ کاریه

من مایه بزارم ؟

هوم؟

من که وسط دردها یه چیزی رو خوب فهمیدم بامثال میگم برات میگه تو از یه پروانه خوشت میاد میدویی دن ...

دقیقا این صحبتت رو قبول دارم همیشه چیزا یا اتفاق نمیفتن یا وقتی اتفاق میفتن که دیگه بهشون فک نمیکنی زمثلا پسری که دوست داری یا کلا مث مال من نیست و نابود میشه و اصلا نمیاد که بره ،یا مثلا یه وقتی میاد سراغت که دیگه ذهنت درگیرش نیس ،دیگه اونوقت ذوق نمیکنی ،دیگه نمیگی وای خدایا شکرت دیگه قلبت تند تند نمیبیتپه دیگه شادی نمیکنی چون وقتی ذوقشو داشتی وقتی شب و روز به فکرش بودی به خواستت نرسیدی ،همیشه واسه من همین بوده یه چیزایی که میخواستم هرچججی بود یا نمیرسیدم که میشد حسرت ابدی یا وقتی میرسیدم که دیگه واسم فرقی نداشت پس هیچ وقت شاد نبودم چون وقتی ذوق چیزیو داشتم بهش نرسیدم.

دقیقا این صحبتت رو قبول دارم همیشه چیزا یا اتفاق نمیفتن یا وقتی اتفاق میفتن که دیگه بهشون فک نمیکنی ...

بعد میددنی نکته جالبمون کجاس؟

وقتی ذوق یه چیزیو خیلی داری بهشم میرسی

مثل اولا نیس حست 

نمیرسی حسرته 

کلا نمیدونم چ مرگمونه

ولی مطمعنم اگه یه دلخوشی نداشته باشیم میمیریم

و اگ دلخوشیمون غیر خودمون باشه یا بسته به نفس یکی دیگه باشه زجر کش میشیم

بعد میددنی نکته جالبمون کجاس؟ وقتی ذوق یه چیزیو خیلی داری بهشم میرسی مثل اولا نیس حست  نمیرس ...

درست میگی واقعا ،من راستش از خودم هیچ دلخوشی نمبیتوتم بگیرم به چی خودم دل خوش باشم سال هاست پیش خودم گریه کردم بغض کردم با خودم خواستم نشده ،خودم دیگه از خودن متنفره ،چند وقته از وقتبی پسری که میخواستم رو بعد کلی تلاش و از خدا خواستن نتونستم حتی مث دوست ساده داشته باشمش دیگه حس کردم کم اوردم ،نه واسه پسره واسه اینکه بازم یه چیزی که با قلبم میخواستم نشد ،در موارد مختلف ایتطوری شدم ،زجر میکشم و هیچچچچ کس پیدا نمیشه حتی درکم کنه ،من از صبح ها که بیدار میشم و با خودم بغض میکنم خستم ،من فقط وقتی آرومم که خواب باشم ،واقعا و جدا نیاز به معجزه دارم که بهتر شم .