2777
2789
عنوان

همسایه قلدر

153 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

ما مدتی هست که بنا به تحصیل و کار و البته درمان مادر مجبور شدیم خانوادگی یعنی ۴ نفری، تهران ساکن بشیم. اپارتمانمون استیجاریه و متاسفانه همسایه قلدر و وحشی و عوضی داریم که بسیار بی‌ادبه. این فرد هر چند وقت‌یک‌بار با یکی سر مساله‌ای درگیر میشه و هیچ‌کس توی محل ازش دل خوشی نداره. چند روز پیش سر یک موضوع ساده درباره ساختمان با پدر من درگیر شد و شروع کرد به نعره زدن و توهین کردن. پدر من می‌گفت که بنا به تجربه‌ای که توی مهندسی داره، میدونه که این مشکل توی ساختمون راه چاره داره و داشت نظرش رو می‌گفت که غول بی‌ادب و بی‌شاخ و دم شروع کرد به توهین که قمپز درنیار و... . من هم به‌شدت عصبانی شدم و هرچند در شأن خودم همکلامی با این احمق رو نمی‌دیدم اما رفتم سراغش و داد کشیدم سرش، گفتم به چه حقی با والدین من که سنی ازشون گذشته و برای درمان اومدن، مدام نعره میکشی و هر روز ماجرا داری. ادعای مذهبی‌بودن هم داره مرتیکه و روش رو برگردوند و گفت که با من طرف حساب نمیشه. منم داد کشیدم سرشو و رفتم. در نهایت مجبور به غذرخواهی شد اما دلم خنک نشده و ضمنا نمیدونم که در برخورد بعدیم باهاش چطور رفتار کنم. توصیه‌ای دارید؟

شما بسیار کار پسندیده ای کرده اید

همیشه‌همینجوری پشت خوانوادت  باش

توصیه ام اینه ک متسفانه برخلاف میل بعضی وقتا لازم

با یسریا مث خودشون باشی

مخصوصا ایشون که دیگ وحشی شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷