جدیدا توجه کردم که آقایون وقتی میخوای از خیابون رد بشی گازشو میگیرن اصلا شعور رانندگی ندارن بعضیاشون هیچ احترامی به عابر پیاده نمیزارن نامردا شاید یه بچه کوچیک خواست رد بشه از خیابون باید زیرش بگیرید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ا من یکبار میخواستم از خیابون رد بشم ماشین واقعا دور بود نگو بخاطر من سرعتشو زیاد کرد جوی که از نیمه ...
انگار مرض دارن خدا جوابشون رو میده منم هر روز که میخوام برم اون ور خیابون بیشتر راننده ها همینجوری میکنن حالا ما شاید بتونیم برگردیم اون بچه های دبستانی شوک میشن 🥲
ببین یه اعتقادی دارن ایرانیا اینکه دختر مال پسر مردمه و اگه چیزی بهش بدن پسر مردم اون مال رو میبره و استفاده میکنه و پسر رو برای بقای نسلشون میدونن و همینطور عروس رو برای خدمت گذاری به پسرشون برای همین هر چی که دارن رو به پسر میدن و حتی گاها میبینیم که زورشون میاد ارث دختر رو بدن هر چند خداوند توی قرآن برای دختر هم به اندازه پسر ارث تعیین کرده همچین حق و حقوق های مساوی که خانواده های ایرانی قبول ندارن متأسفانه تاپیک بعدی هم بیا جالبه 🙂