2777
2789
عنوان

سلام

74 بازدید | 18 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اول بگم میدونم شاید سوالم تعجب اور باشه اما به خاطر خودم میپرسم ‌کسی اینجا هست از توجوب های کوچیک و بزرگ بترسه یا با یه سری هاشون مشکلی نداشته باشه و بیرونن ربتنی مجبور باشه فقط از عابر پیاده بره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع زد شدن اره

ولی باز تو رد میشی من فقط چند تا کوچیکارو میتونم رد بشم و بیرون رفتنی مجبورم از پیاده رو استفاده کنم البته زیاد بیرون نمیرم من قبلا از نونوایی نزدیک خونه مون میتونستم‌ نون بخرم اینم الان نمیتونم البته جدیدا دوبار از نونوایی که بهمون دوره نون خریدم ولی همونم از پیاده رو استفاده میکنم فقط به خاطر توجوب نه ها به خاطر گربه هم هست با اینکه میدونم گربه همه جا هست 

ولی باز تو رد میشی من فقط چند تا کوچیکارو میتونم رد بشم و بیرون رفتنی مجبورم از پیاده رو استفاده کنم ...

جوبا که فقط موقع رد شدنه اما تو پیاده معمولا میرن میان زیاد کاری ب جوبا نداره آدم، فوبیاشو داری؟

جوبا که فقط موقع رد شدنه اما تو پیاده معمولا میرن میان زیاد کاری ب جوبا نداره آدم، فوبیاشو داری؟

سلام عزیزم میدونم منظورم اینکه من چون با بیشتر توجوب ها مشکل دارم مجبورم از پیاده رو استفاده کنم همونجایی که ماشین میاد و میره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز