2777
2789
عنوان

دوستی

38 بازدید | 8 پست

سلام 

برای اولین باره تایپیک میزارم دیروز داشتم با دوست صمیمیم چت میکردم و شوخی که خب داشت با برادر کوچیکش بازی میکرد بعد من شوخی شوخی  بهش گفتم اون بچه گناه داره داری بهش ظلم میکنی چه خواهر بدی هستی تو 

اونم بهم گفت که من خواهر خوبی ام 

منم به شوخی گفتم خواهر گوهی ای منتهی تصورشو نمیکردم این حرفمو توهین به شخصیت تلقی کنه و خب میدونه من آدمی نیستم که حد و مرز خودمو ندونم تازه امروز خودم رفتم پیام دادم و فهمیدم ناراحت شده به نظرتون چجور باهاش رفتار کنم مناسبه؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که رفیقم بهم بگه گوه کلا رابطمو باهاش قطع میکنم بی جنبه نیستم ولی گوه یعنی چی

شما چیزی بالاتر از این ندیدی😐نمیدونم طرز فکر هرکسی به شکلیه ولی یه استاد ادبیات داشتم که خیلی منطقی میگفتن با توهین نه از آدم چیزی کم میشه نه چیزی اضافه میشه حالا چه برسه که شوخی باشه 

شما چیزی بالاتر از این ندیدی😐نمیدونم طرز فکر هرکسی به شکلیه ولی یه استاد ادبیات داشتم که خیلی منطقی ...

آره راست میگه توهین فقط شخصیت طرف مقابل رو به نمایش میزاره موافقم

آره راست میگه توهین فقط شخصیت طرف مقابل رو به نمایش میزاره موافقم

به خدا من قصدم توهین بهش نبوده اصلا کلی عذر خواهی هم کردم ها فکر نمیکردم جدی بگیره😕😂به نظرتون از این به بعد چجور رفتار کنم که هم خشک و سرد نباشم هم محترمانه باشه