2777
2789
عنوان

این داستان شوهر احمق من

275 بازدید | 13 پست

این همه در حق پدرمادرش از خودگذشتگی میکنه تاالان خودشو برای اینکه اون بی پولی نکشن بیچاره کرده   

شوهرم من پسر سومه 

بعد مادرش برگشته به مامانم گفته فقط پسر دومیم ادم بافکریه دلسوزه  (چون ازدواج نکرده هرچیم پول درمیاره میفرسته واسه مادر پدرش )

وازاین ناراحته چرا شوهرم ازدواج کرده دیگه کمتر میتونه به اونا رسیدگی کنه 

وقتایی که شوهرم خونس روزی چندبار زنگ میزنه  هربارم زیر یه ربع  گوشیو قطع نمیکنه   اون روزا که سرکاره میره خونه اوناس چون یه شهر دیگس  نمیدونم چرا انقدر زنگ میزنه خستم کرده تا دو دیقه میخوام با شوهرم تنها باشم هی زنگ میزنه شوهرمم حالیش که نیست

دوتام دختر داره نمیدونم چرا خودشو با دختراش سرگرم نمیکنه من ندیدم مادری که دختر داده بیاد هی زنگ بزنه پسرش ابم میخوره اطلاع میده ما اینکار و کردیم

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

داستان شوهر احمق خیلی تکراریه چون همه دارنش

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه شوهرت حوصله داره جواب میده شوهر من 30ثانیه بیشترحرف بزنه دعواش میشه بامادرش

زور داره چرا وقتی میره خونه نیست واسه من زنگ نمیزنه

وای مادرشوهر من از بس جرف میزنه شوهرم گوشی میذاره زمین دیگه از زایمان گریه همسایه تا طلاق فلانی توضی ...

والا اینم از همه چی میگه میخوام غیر مستقیم به مادرش بگم دیگه خیلی چیزا به پسرت ربط نداره 

خب بهتر میخوای زنگ بزنه ناله وزاری کنه مگه اعصابتو ازسرراه آوردی

خب منم  خسته میشم چند روز تنهایی حق دارم شوهرم روزی یبار زنگ بزنه حداقل

والا اینم از همه چی میگه میخوام غیر مستقیم به مادرش بگم دیگه خیلی چیزا به پسرت ربط نداره 

نه عزیزم ولش کن  مطمن باش همسرت خسته میشه یواش یواش شما ی چی بگی دیگه هر طوری بشه بشما ربطش میده 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

اگه مزاحم زندگیته برو یه دعا بگیر دیگه زنگ نمیزنه تموم میشه میره پی کارش.

زنگی که مخل زندگی زن وشوهر یا حرص وجوش واختلاف بشه همون بهتر که زده نشه  حق الناس میادگردنش اگه باعث ناراحتی تو وبچه هاته.

بقیشم نمیدونم   ولی اگه اذیت میشی برو بگیر راحت شو یک عمر

اگه مزاحم زندگیته برو یه دعا بگیر دیگه زنگ نمیزنه تموم میشه میره پی کارش. زنگی که مخل زندگی زن وشوه ...

من با مادرم روزی یبار حرف میزنم  اونم کلا زیر ده دیقه گاهی  حتی اونم وقت نمیکنم ولی این انقدر زنگ میزنه  من الرژی پیدا کردم نسبت به تماساش  نمیدونمم چی میگه بهش ولی مطمئنن نصف حرفاش غیبت منو خانوادمه

من با مادرم روزی یبار حرف میزنم  اونم کلا زیر ده دیقه گاهی  حتی اونم وقت نمیکنم ولی این ان ...

همین کاری ک گفتمو انجام بده بی دردسر،نه حرص وجوش داره نه این وسط آدم بده میشی

البته چون گفتی شوهرت زیاد عاقل نیست این حرفوبهت زدم وگرنه اگه باحرف زدن مشکلت حل میشدک بهتر بود ولی کسی که رعایت نمیکنه چاره کار همینه