اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
خوشبختی به داشتن ی چیز خاص یا وسیله خاص نیست ، به نظرم اگ در اوج سختی و مشکلات تونستی حال خوب تو پیدا کنی خوشبختی
من تو زندگیم هزار و یک دغدغه دارم و باید از سد بزرگی مث کنکور بگذرم ولی احساس خوبی دارم چون اول اینک خدا رو دارم و دوم اینک بهم دوباره فرصت داده که جبران کنم
والله من با چیزهای کوچیک و به ظاهر ساده و نرمال هم حس خوشبختی میکنم. همین که همه ی اعضای خانواده دور هم هستیم و میگیم میخندیم یه لحظه از قلبم این جمله رد میشه که خدایا شکرت و احساس خوشبختی میکنم.
بقیه فکر میکنن رو ابرام از خوشبختی ولی همچین خبری نیست چون واقعا اذیت میشم خونه چ فایده داره وقتی ادمای خونه بیفتن ب جون همدیگه و ارامش نباشه فرقی با جهنم نداره ماشین چ فایده وقتی نزارن ی دور بزنی باهاش بهت ماشین ندن پول چ فایده وقتی نزارن حتی بری بیرون خاهشن قضاوت نکنید نمیخام پز بدم هیچکی پز بی کسی و بدبختیشو نمیده (:
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂