2777
2789
عنوان

مادرشوهر

472 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من کلا مادرشوهرم خیلی حالیش نیس تو مراسما

من روز مادر برا اونو و مامانم دستبند خریدم 

مامانمم برا من لباس گرفت 

بعد روز مرد و نزدیکه دیشب رفتیم خرید روز مرد ب شوهرم گف ی چی بخر برا خودت از طرف من 

مامانمم پول داد همونجا ی کت خریدیم برا شوهرم 

بعد من ناراحت شدم چرا روز زن ب من هیچی نداد و حالا روز مزد یاد پسرش افتاده وقتی من فرقی نمیذارم بینش با مامانم حالا ناراحتی من بی جایه؟ یا شوهرم بهش بگه؟

نه بابااا مهم نباشه واست ولشکن مگه تو معطل کادوی اونی،😐🤔همون مامانت مهم بوده ک واست گرفته دیگ انقدر کشش ندید تولووخدااا ی موضوع رووو،😪🙄😶😑همین چیزا باعث اختلاف و‌جدایی بین همدیگه میشه دوس داشته واسه پسرش کادو بخره چکارش داری انقدر حساس نباش توروقران

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

ناراحتیت بی جا نیست محبت و احترام باید دوطرفه باشه ولی گلایت بیفایدست نتیجه نداره و فقط باعث میشه بدهکارشون بشی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توقعتو از خاتواده شوهر به حداقل ممکن برسون تا ارامش داشته باشی

مادرشوهرمنم هرسال عید به همه داماداش و دختراش و تک پسرش هدیه میده،بمن که تک عروسشم چیزی نمیده،بااینکه همه مناسبتا واسش هدیه و گل میخرم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

به نظر من بیجاس، چون روز زن که مادر شوهر برای عروس و.. که کادو نمیخره و عرف نیست حالا مادرت خریده دستش درد نکنه اون چون نخریده دلیل بر بی احترامی نیست که... من برعکس شما، مادرشوهرم بهم چیز داد مادرم نداد پس بگم مادرم بی احترامی کرد‌و.... مادرشوهرمم تاحالا نخریده بود حالا امسال یکهو یک ظرف پیرکس خریده بود

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

والا ما هم روز پدر. و مادر کادو می‌دیم ولی ما کادویی از طرف پدر و مادر هامون دریافت نمی‌کنیم ، انتظاری هم نداریم ، اصلا نداریم همچین چیزی ک پدر و مادرمون کادوی روز زن و مرد بدن ، بی خیال باش ، از کسی انتظاری نداشته باشی زندگی برا خودت راحتتر میشه

منم امسال بابام بهم کادو داد اما خب  فکر میکنم همینجوری دلی داد

مادرشوهرم اینا تولد من برام کیک میخرن اما برای همسرم نه 

اما خب من هرسال هم تولدا کیک و کادو دادم هم روز مادر 

همسرمم گفت بهت کادو تولد ندادن توهم نده از این به بعد اما واسه روز زن و مرد انتظاری نداریم

ای بابا...دستش درد نکنه.

درست میگی ها ولی توقع نکن ...اگه میدونی بقیه جاها برداشتت میکنه از این ها چشم پوشی کن.

اگر بدتر ببینی قدر بد رو میدونی.

مادرشوهر من اگه دنیا رو هم به پاش بریزی اگه سالی ماهی یه بار هم بری خونه اش باز آشغال های تو یخچال و سطل آشغال رو میذاره جلوت.بدترین میوه ها و غذاها...ولی واسه دامادهاش غذای خوب درست میکنه.با چیزی به نام کادو دادن که کاملا بیگانه است.

نه بابااا مهم نباشه واست ولشکن مگه تو معطل کادوی اونی،😐🤔همون مامانت مهم بوده ک واست گرفته دیگ انقد ...

دقیقا میخام برام مهم نباشه ولی کلا تولدمم هیچی نداد شوهرم بهش گفت کلا تو مراسمای ازدواجم هیچی حالیش نبود من ب شوهرم گفتم باید اینو بخری اینو بیاری 

اون میدونه ولی انجام نمیده وگرنه نفهم نیست