2777
2789

اول سلاام😍✋🏻

بعدش خواستم ازتون مشورت بگیرم👀 الان توضیح میدم برا چی

یه چندهفته ای پیش خاستگاربهم اومد و پسره تو چندباری ک دیده بود منو ازم خوشش اومده بود و حتی خودشم گفت  که همون اول ک دیدمت  از اخلاق ورفتارت وکمالاتت خوشم اومد  🙄ازش هم پرسیدم چقد نظر خواهر و مادر برات مهمه بنده خدا نتونست جوابی براش پیدا کنه 😐 اما خواهرش ازچهرش معلوم بود ک من  زیادبه دلش نبودم و☹️ رفتن و دیگه خبری ازشون نشد حالا شماره پسره رو گیر اوردم بنظرتون پیام بدم بهش بگم همون اول خواهر تو میاوردی جات نظر بده و منو سرزبون نمینداختی.؟بلاتکلیفم نمیدونم چرا هیچ خبری ازشون نشد حتی تلفن معرفشون رو هم جواب نمیدن هرچی میخوام مثبت فک کنم ک حتما مردن نمیشه😂 شما بگید چیکار کنم پیام بدم ندم اگه پیام دادم یه جمله مبادی اداب بهم پیشنهاد بدین 🤓ک فک نکنه اویزونشونم و در کنار اون دلیل پس کشیدنشون بدونم😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بهش پیام نده خودتو کوچیک نکن

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

اصلا نه پیام بده نه زنگ بزن.. حتما پشیمون شدم و خواهره رگ شو زده. بیخیال اگر میخواستن خودشون باید سریعتر پیگیر میشدن.. تمومدشدهدشما دیگه پیام نده خیلی زشته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

هر پیامی بدی اونا این برداشت رو میکنن که دنبالشونی و آویزونی، پس بیخیال شو

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

اصلا ابدا هیچ تماسی با هیچکدومشون نگیر 

وقتی جواب معرف روهم نمیدن یعنی نمیخوان اگه ادب داشتن حداقل یه تماس میگرفتن اطلاع میدادن وقتی ندارن دیگه تماس از طرف شما فقط سبکت میکنه

ماهم این همه خواستگاری رفتیم وقتی به هر دلیل نمیخواستیم همو ن فردا صبحش مادرم زنگ میزد تشکر میکرد از پذیراییشون بعدم میگفت گویا بچه ها قسمت هم نیستن الهی هردوشون خوشبخت بشن خداحافظ 

دیگه اینا حداقل های اداب معاشرته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

باورم نمیشه دختری همچین فکری کنه....که به خواستگاری ک ازش سراغ نگرفته پیام بده...واضح نیست..؟..حتما پشیمون شدن.خودتو کوچیک نکن...اینطوری خیلی آویزون بنظر میای...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه