2777
2789
عنوان

بچ معلول

210 بازدید | 15 پست

بچها بنظرتون ازدواج با مردی ک بچه معلول داره و انداخت بهزیستی کار درستیه؟؟؟؟ 

امکان داره بچه خودمم و اون آقا معلول بشه  

جفتمون جدا شدیم ..آقا گفتن ک زنشون فاسد بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میتونی همچین ریسکی کنی

اون مرد میتونست از بچش مراقبت کنه نه اینکه ببره بهزیستی 

من نمیتونم اعتماد کنم به همچین مرد دلسنگ و وحشی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چطوری میتونی همچین ریسکی کنی اون مرد میتونست از بچش مراقبت کنه نه اینکه ببره بهزیستی  من نمیت ...

شاید شرایطش رو نداشته ،مردها مثل خانم ها نمیتونن بچه هارو تر و خشک کنن و بهشون رسیدگی کنن

اره وقتی خودم شنیدم یجوری شدم 

عزیزم بحث بردن به بهزیستی نیست شاید واقعا نمیتونسته نگهداری کنه جایی برده که ۲۴ ساعته نگهداری نیکنن 

بحث اینه که چطوری دلت قرص میشه که خدای نکرده بچه تو هم ارث نبره؟؟

مگه چند روز پیش تاپیک پربازدیدو ندیدی خانم یه بچه معلول داشته فوت شده برای دومی بهترن ازمایشا بهترین دکتر همه گفتن سالمه بعد دنیا اومدن معلول و نابینا بود

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نمیدونم فقط پیدونم معلول انداخت بهزیستی بچه رو 

خب قطعا نگه داری بچه سخت بوده گذاشته بهزیستی وگرنه کدوم پدری دوست دارع اینکارو کنه بعد پدر چه جوری بچه رو نگه داره کار کنه بدون مادر هیچ وقت فکر نکن پدر مادری بچشونو میذارن بهزیستی سنگ دلن و برای بچه دار شدن خودتم بهتره قبلش ازمایش ژنتیک بدین اصلا ریسک نکن همونجوری باردار شی

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

برادر شوهر من 12ساله از بچش مواظبت میکنه،، زنش همین بچه معلولی که داره گذاشت وطلاق گرفت ورفت،، ولی برادر شوهرم حاضر نشده یه لحظه از بچش دل بکنه، حتی هنوز به خاطر بچش ازدواج نکرده

نباید قضاوت کرد بیشتر مردها حتی نمیتونن لباس تن بچه سالم کنن.چ برسه به پرستاری از یه بچه معلول....من فقط یه نفرو دیدم...ک بچه های اولش سالم بودن...سر ازدواج دومش بچه اش معلول شد...زنش طلاق گرفت و رفت....اون آقا با اینکه خودش نوه داره...از نظر سنی میگم...ولی خودش از دختر معلولش تو خونه نگه داری می‌کنه....با اینکه خیلی دلسوز...ولی بنظرم اگه بچه تو بهزیستی میموند یا براش پرستار می‌گرفت خیلی بهتر میشد...خب بالاخره دختره مشکلات خودشو داره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه