2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا معلما یکسری ناشکری میکنند؟ این همه مزایا و تعطیلی با حقوق چرا همش میگن حقوقمون کمه؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

چرا  میگین نه؟؟

درسته حقوقش کمه اما بایه شغل دوم حل میشه

اتفاقا خوبه نسبت به بقیه شغل ها بعضی از کار ها هست   از صب ساعت ۵ تا ساعت ۸ شب خیلیی سختت تر از معلمی اما  از اینم کم تر میگیرن

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢 زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳 https://ruoz ...

من نمیدونم نی نی یار این تبلیغات مزخرف رو نمیخواد رسیدگی کنه 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چرا معلما یکسری ناشکری میکنند؟ این همه مزایا و تعطیلی با حقوق چرا همش میگن حقوقمون کمه؟ 

چون کمه .....میدونی جهان سوم چه کشوری میشه کشوری که به معلم بها نمیده 

درضمن کسی که بخواد واقعا معلم خوبی باشت کارش از نصف بیشتر کارمندها سخت تره خیلی سخت تر

خصوصا کارمند دولتی 

چون کمه .....میدونی جهان سوم چه کشوری میشه کشوری که به معلم بها نمیده  درضمن کسی که بخواد واقع ...

بله می‌دونم 

اما میگم بعضی هاشون چرا آنقدر غر میزنند ..اگه از کارشون راضی نیستند استعفا بدن برن شغلی ک درآمد بیشتر داره .. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...