2821
2789
عنوان

بی خوابی

107 بازدید | 15 پست

دیگه انگار یه مرگم هست اینجوری که من خوابم نمیبره عجیبه فقط میتونم با قرص خواب بخوابم ول. بدجوری نورو از چشم ادم میبرن این قرصا انقدر گوسفند شمردم تا خوابم ببره دیدم صبح شده ده هزارتایی شمردم اخرم خوابم نبرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زیاد فکر میکنی؟ 

خیلی بیش از حد

و دیگه حتی قرصهای اعصاب روم جواب نیست 

نشستم قرصهای سرماخوردگی و سیتریزین و دیفین هم خوردم بلکه با اونا بخابم 

چشام بدتر باز شر

من مامان شدم🥲
خیلی بیش از حد و دیگه حتی قرصهای اعصاب روم جواب نیست  نشستم قرصهای سرماخوردگی و سیتریزین و دی ...

نباید اینکارو کنی. اول سعی کن همه قرصهارو بزاری کنار تا اول از این طریق آرامش نسبی پیدا کنی. 

بعد سعی کنی فکر رو از خودت دور کنی

مرگ بهش لعنت بهش  من فقط با قرص میخورم البته دکتر میزم  الپرو و فلورا  فایده نداره ...

اره یه مدت این قرصارو میخوردم تو اینه نگاه میکردم احساس میکردم کاملا نور از تو چشام رفته شبیه میت شده بودم تصمیم گرفتم دیگه گوسفند بشمرم

اگه میشد خوب بود  نشد که رفتم دکتر اعصاب و روان

دکتر اعصاب و روان در اصل بدترت میکنه. بنظر من دانش طب توی ایران مسخرس. این دکترا بیشتر دعوتت میکنن به صرف دارو تا بخان خوبت کنن. دارو هاتو بزار کنار بهتره

اره یه مدت این قرصارو میخوردم تو اینه نگاه میکردم احساس میکردم کاملا نور از تو چشام رفته شبیه میت شد ...

حالا میشماری خوابت میره😀😀😀😀

من که دست به دامن ۱۲ امام میشم اصلا خوابم  نمیبره

من مامان شدم🥲
دکتر اعصاب و روان در اصل بدترت میکنه. بنظر من دانش طب توی ایران مسخرس. این دکترا بیشتر دعوتت میکنن ب ...

خودم دقیقا امروز همین حس پیدار کردم

که لعنتی فقط داره به قزص ارومم میکنه 

اونم قرص با چه دوزهای

من مامان شدم🥲
خودم دقیقا امروز همین حس پیدار کردم که لعنتی فقط داره به قزص ارومم میکنه  اونم قرص با چه دوزه ...

اره. سعی کن بزاری کنار. بعد رو ببر به طب سنتی بدون داروهای مزخرف. دکترا آدم کشن آدم خوب کن نیستن.