2777
2789
عزیزم من ازدواج دومم موندم چکارکنم هم دوسش دارم هم ترس ازحرف مردم دارم توبد شرایطی گیرکردم

هییییی خدا 

چی بگم 

اخه نمیشه از چاه دربیای بیفتی تو چاه 

خونواده خودت چطورن

حمایتگرن 

امیدوارم چیزایی که راجب شوهرت فک میکنی اشتباه باشه و دلت اروم بگیره

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.
هیچ خوب نیستم اونقدر بیقرارم نمیتونم یجا بندبشم فقط میگم خدایا اگر شوهرم داره کاری میکنه یجوری خودت ...

خوب  روده گوشیو بریز بیرون  آخرش ی چیز میاد بیرون  منم اینقد حساس بودم خیانت کرد   و حساسیتم بی مورد نبود   روده گوشیو میرختم بیرون  وقتی شب می‌خوابید  بالا سر گوشیش میشدم   البته بعد حذف  تمام مجازی    فعلا خدا بخواد  خوبیم چیزی ندیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هییییی خدا  چی بگم  اخه نمیشه از چاه دربیای بیفتی تو چاه  خونواده خودت چطورن حمای ...

خانوادم راستش حمایتگری ازنظر مالی ک ن ولی چون راضی ب ازدواجم نبودن یعنی خوشسون از شوهرم نمیومد میگن این مرد زندگی نمیشه واست

🕊✨🤲🏻

خوب  روده گوشیو بریز بیرون  آخرش ی چیز میاد بیرون  منم اینقد حساس بودم خیانت کرد &nbs ...

چ فایده عزیزم تومحدودش کنی! اون مهم ک طرف ازادی داشته باشه حتی موقعیتشم پیش اومد ولی خودش نخواداشتباه کنه ن اینکه بامحدودیت جلوشو بگیری اینطوری مطمعن باش پنهانی کار خودشو میکنه

🕊✨🤲🏻

چ فایده عزیزم تومحدودش کنی! اون مهم ک طرف ازادی داشته باشه حتی موقعیتشم پیش اومد ولی خودش نخواداشتبا ...

درسته اما آخرش ک رو  میشه     من تعهد محضری گرفتم ک خیانت نکنه  و اینکه خودش قبول داره اشتباه کرده