2777
2789
الان رفت؟! 

ی ساعتی میشه

کلا چن بار گفت ادامه نده وگرنه میرم 

دیگه بحثمون بالا گرفت 

من با ناخونم چنگش انداختم 

اونم عصبی شد منو چنگ انداخت 

بعدش من هی خرفامو ادامه دادم 

اونم بلند شد رفت

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم میگم گوه خوردی مال قبل نیست مال تازگیاش اون پتیاره هارم انفالو کن نبینم دیگ کسیو فالو کردی ا ...

یبار ن چندین بارااینکارو میکنه خربارم بادروغ جمعش میکنه مال قبل  نمیدونم چکارکنم

🕊✨🤲🏻

یعنی توشوهرت تورومحدود کنه بدون اجازش نتونی اب بخوری بعد خودش هرکاری کنه برات مهم نیس؟!! 

منم اینستاش پاک کردم خدم راحت کردم ولی در عوضش اونم مال منو پاک کرد 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
دلت نگیره عزیزم  بعدشم اصلا نشون نده ک مهمه برات رفته  به بیخیالی بزن   یکم سنگی ...

اصلا ناراحت اون جریان نیستم که چرا رفته 

رفته برمیگرده برای همیشه که نرفته 

برا خودم دلم گرفته

تازه حس میکنم باردارم

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.
یعنی توشوهرت تورومحدود کنه بدون اجازش نتونی اب بخوری بعد خودش هرکاری کنه برات مهم نیس؟!! 

خب اینکارو میکرد اوایل ولی من سکوت نکردم

باهاش حرف زدم 

گفتم هرکاری که تو کنی حتی خیانت! منم انجامش میدم

و اینگونه شد که ادم گشت

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یبار ن چندین بارااینکارو میکنه خربارم بادروغ جمعش میکنه مال قبل  نمیدونم چکارکنم

بگیر اینستاش دیلیت کن 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
ی ساعتی میشه کلا چن بار گفت ادامه نده وگرنه میرم  دیگه بحثمون بالا گرفت  من با ناخونم چ ...

مردا همشون همینن نبایدحرف بزنی اگرنه شروع ب دادوبیدادمیکننن اخرم تومیشی مقصر😔

🕊✨🤲🏻