2777
2789
عنوان

بچم مجبور کردم دروغ بگه 😔😔

529 بازدید | 19 پست

دختر قشنگم تنهاترین بهونه ی  زندگیمی...

یک شماره از گوشی شوهرم پیدا کردم فقط یک پیام نیومدی اکلم!!!!!

منم تو تل و ایتا و روبیکا گشتم دیدم اسمش زده نازی با آیدی فاطمه عکس دخترانه!!! 

از شوهرم پرسیدم کیه جواب درستی نداد منم باهاش سرسنگین بودم یک هفته شد رابطه نداشتیم یکجورایی غیر مستقیم انتظار داشت منه قهر ! پیش قدم باشم مثلا میرفت حموم یا شب تا صبح نمیخوابید!!! منم حس میکردم میخوادا ولی نمیرفتم تا دیروز به دخترم قبل رفتن به سرکار گفت فردا برگردم برات یک مامان دیگه میارم تا دوتا مادر داشته باشی تا این مادرت به تو و خونه برسه مادر جدیدت هم به من!!!!!!!!!!!!!!😕

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

برای بار دوم دست گذاشت رو نقطه ضعفم !! 

منم بعد رفتنش زنگیدم به همون شمارخ یک خانم جواب داد گفتم ..... میشناسی گفت نه گفتم بهش پیام دادی میخوام شکایت کنم ! گوشی داد به یک آقا که مدعی شد شوهرشه و چهارتا بچه دارن !!! گفت ....نمیشناسم منم گفتم درهر صورت من ازتون شکایت میکنم گفت برو هر کاری میخوای بکن خط بنام منه نه همسرم !! 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
برای بار دوم دست گذاشت رو نقطه ضعفم !!  منم بعد رفتنش زنگیدم به همون شمارخ یک خانم جواب داد گف ...

خیلی دیر زنگ زدی

اگه هم چیزی باشه همون روز اول با خانومه هماهنگ شده که اگه زنگ زدی چی جواب بده

{ خانم هستم }

شوهرتون از قصد اینکار کرده که سنسورای حسادتتون رو فعال کنه عجب شوهر زبلی  

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ده دقیقه بعد همسرم عصبانی زنگ زد چرا به رفیقام زنگ میزنی و فحش داد و گفت فردا برگردم حسابم باهات روشن میکنم تکلیفت مشخص میکنم بری خانه پدرت !!! منم قطع کردم !! 

زنگ زدم داداش بزرگترش گفت ناراحت نباش درست میشه 

گفتم بذار بیاد تکلیفم مشخص بشه برم از این زندگی سند ازدواج و عکس از یک سری مدارک و یک مقدار طلا و فاکتورهایی که داشتم برداشتم رفتم خونه مادرم .....

دو ساعتی بودم مجدد برگشتم جون تو خونه دوربین گذاشته با گوشیش مارو میبینه مطمئن بودم از دخترم میپرسه کجا بودیم بهش یاد دادم اگه پدرت پرسید بگو پارک بودیم تا شک نکنه آخه حس ششمم تو این مورد خوب کار میکنه و حدسام درسته 

دختر معصوم منم دقیقا عین کلمات منو به پدرش که تزش بازجویی کرد داد اونم خیالش راحت شد گوشی منم گرفت گفت گوشی به کار تو نمیاد نیاز نیست داشته باشی