2777
2789
عنوان

حرکات جنین😍

322 بازدید | 34 پست

من بارداری اولیه هفته ۲۱.اما نمیدونم حرکات جنین چجوریه.

خودم باید دقت کنم تا بفهمم ؟؟آخه تا حالا فقط یبار حس کردم ی چیزی تو شکمم تکون خورده. مال شما چند هفتگی و نوع حرکتش چجوری بود

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من 22هفتگی مثل حالت ترکیدن حباب بود  بهترین حس دنیا

چرا ترکیدن حباب ؟؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

پسر رو دیرتر متوجه شدم 

اما دختر ر‌و از هفته ۱۳ 

زیر دست دکتر که انتی میگرفت هم متوجه می‌شدم 

الان ۲۳ هستم راحت کسی دست می‌ذاره روی شکمم متوجه میشه 

شاید به خاطر اینه که به عرض هستن اینبار 

میشه لطفا طول سرویکستون تو اخرین سونو رو بگید  لطفا هر کی میبینه

۳۶ 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چمیدونم والا اینطوری بود دیگه😂😍 با پاهای کوچولوشون ضربه میزنن و ما اونجوری حس میکنیم

حالا من اگه بودم میترسیدم که نکنه اتفاقی افتاده 😂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

از ۲۱ هفته فهمیدم 

انگاری با نوک انگشتت ضربه آروم بزنی به بدنت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

پسر رو دیرتر متوجه شدم  اما دختر ر‌و از هفته ۱۳  زیر دست دکتر که انتی میگرفت هم متوجه می ...

من اگه دستم رو بزارم رو شکمم ضربان احساس می کنم اونم حرکت‌ه ینی؟

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
میشه لطفا طول سرویکستون تو اخرین سونو رو بگید  لطفا هر کی میبینه

آنومالی ۳۵ بود 

من هفته ۱۴ سرکلاژ کردم 

به اصرار خودم 

چون قبلی هم سرکلاژ بودم 

دکتر می‌گفت خوبه 

گفتمش نمی‌خوام ریسک کنم 

الان ۲۳ هفته هستم هنوز سنو نرفتم که جدید بدوننم چند؟

عزیزم تو چند هفته؟

سونو ۱۸ هفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40