2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 185 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم اومدم بهت خبر بدم باردارم😍دعا کن اینو خدا برام نگه داره❤

سلام عزیزم واقعا 

خدا رو شکر 😍😍🥰🥰🥰😍😍😍

دارم سحری میخورم عزیزم ، با زبان روزه و دم اذان برات دعا میکنم انشاءالله صحیح و سالم بگیریش بغل 😍😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

وای خیلی ممنون از دعای قشنگت قشنگم🥹😘ان شاءالله تو هم به هر چی میخوایی برسی❤

فداتشم عزیز دلم و همچنین 😍🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سلام عزیزم واقعا  خدا رو شکر 😍😍🥰🥰🥰😍😍😍 دارم سحری میخورم عزیزم ، با زبان روزه و دم اذان ...

عزیزم یه سری عکسا دست کسیه ازش خواستم بفرسته واسم گفتم داریشون یا نه ، گفت پاک کردم گوشیمم افتاد تو آتیش

راست میگه؟ نداره عکسارو؟ به کسی نداده بگیرمشون ازش؟ میتونه برشون گ.ردونه ؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

عزیزم یه سری عکسا دست کسیه ازش خواستم بفرسته واسم گفتم داریشون یا نه ، گفت پاک کردم گوشیمم افتاد تو ...

فک کنم داره

درست میشه؟ کی دل میبنده.؟

آره درست میشه

سلام خوبی ،چه خبر گلم،، میدونی من دکتره رو دوباره دیدم،،حرف اون شب شد عذر خواهی کردم،،اخرشم  ...

سلام فدات گلم شما خوبی

اع واقعا

چه بد 😢

هرچی فک میکنم حسم نمیاد چون در واقع آدم موذی و بی تربیتی هستی و من هم جایی امضا ندادم ک باید جوا ...

میشه خواهشا به منم جواب بدی؟ من و محمد کی حالمون خوب میشه؟ اصلا هیچوقت اختلافامون کمتر میشن؟ به آرامش میرسیم؟ اسم خودم لعیا

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

2824
2823
2791
2779
2792