2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 185 پست
چقد بد چرا انقد افراد سردین عزیزم مشکل از شما نیست ، مشکل بقیه‌ن

از بس بی مهری دیدم تو ۱۱سالگی میخواسنم خودکشی کنم از دست این پدر مادر...

حالام برلی بچه ام کارای دیونه بازیشو میکنه. بچه رو عوض نکرده میگه یعنی من باید عوضش میکردم😐 بخدا مخم سوت میکشه، نمیدونم باید ب کی بگم!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

@مادرشوهر_مریم_مقدس      

اع به خدا من جوابتو دادم 

چرا نیومده

گفتم ازدواج از ۴۰۴ به بعد

۴۰۳ سر کار میری

برای پیشرفت شغلی
به تعداد ابجد اسمت
۳ روز پشت سر هم
در یه ساعت مشخص مثلا ۱۲
با و وضو و رو به قبله ( الم نشرح ) بخون

و گفتم ک من ف.ال نمیگیرم خانومی ، فقط حسی کار میکنم 😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس بی مهری دیدم تو ۱۱سالگی میخواسنم خودکشی کنم از دست این پدر مادر... حالام برلی بچه ام کارای دی ...

😔😔😔😔 واقعا درک نمیکنم همچین افرادی رو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

😔😔😔😔 واقعا درک نمیکنم همچین افرادی رو

بعد میگه چقد دختر فلانی خوبه، چقدر با مادرش خوبه، چقدر چقدر جقدر... حالا دیگه ر*دم تو این زندگی با این زن ک اسمشو گذاشنه مادر و از این مقایسه های مزخرفش منو بیچاره کرده.. وای انقد خسته ام ک نمیتونم بگم چ کارا میکنه و بعد منو مقصر میدونه. اعتماد ب نفسمو گرفته. همیشه خودمو ی آدم بد و کوچیک و بدبخت میبینم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اع به خدا من جوابتو دادم  چرا نیومده گفتم ازدواج از ۴۰۴ به بعد ۴۰۳ سر کار میری برای پیشر ...

عه قلبم فکر کنم رو کسی دیگ ریپلای شد🤭

چشم عزیزم🥲 یه کار الان میرم ولی رو اعصابمه و اصلا شغل نمیدونمش 

ان شاالله 🤲🏻

اوه تا دوسال دیگه 🌝یعنی ۲۷ سالگی بعد تف تف پس منتظر نباشم🤣

خوب باش ولی ساده نه🎀

بعد میگه چقد دختر فلانی خوبه، چقدر با مادرش خوبه، چقدر چقدر جقدر... حالا دیگه ر*دم تو این زندگی با ا ...

عزیزم ببین شما مقصر نیستی 

ایشون مقصره

اجازه نده ک خدشه بیشتری وارد کنه به اعتماد به نفست

عه قلبم فکر کنم رو کسی دیگ ریپلای شد🤭 چشم عزیزم🥲 یه کار الان میرم ولی رو اعصابمه و اصلا شغل نمیدو ...

😂😂 عزیزم حسه فقط ، زیاد جدی نگیر

حست نسبت به من چیه مادرشوهر جان؟!👀

نسبت به چی عزیزم 😂

سوال واضح بپرس گلی

😂😂 عزیزم حسه فقط ، زیاد جدی نگیر

من الان بیستو چهارم درسته بهم قبلا گفتن تا ۲۳ ازدواج میکنی😪😂  گفتن ببشتریا حست درست بوده هیق 

واقعا منی که همش تو خونم چه انتظاری دارما

خوب باش ولی ساده نه🎀

من الان بیستو چهارم درسته بهم قبلا گفتن تا ۲۳ ازدواج میکنی😪😂  گفتن ببشتریا حست درست بوده هیق& ...

☹️☹️☹️

من خودم ۲۲ اما

پارسال همه میگفتن امسال ازدواج میکنم

کوووو ☹️😂😂😂😂😂😂