2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 185 پست
سعید چه حسی بهم داره؟ بهم پیشنهاد میده؟

دوس داره باهات دوست بشه ولی عشق نیست

و به نظرم جنبه سرگرمیش بیشتر باشه

شاید تا ۲ ماه آینده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ممد زیاده دوست ندارم🤣💔 آرتا‌یی. پارسایی از اینا میخوام😅

من ممد دوست 🤣🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ممد دوست 🤣🤣🤣🤣🤣

میشه ویژگی های طاهری یا باطنی طرفمو توصیف کنی😁

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
آره یه مرد متین ، خوش قیافه ، بلند ، آدم منطقی ، تقریبا لاغر شغل آزاد ، چشماش قهوه‌ای  توی ا ...

عه مادر شوهر اومده😍😂خوش اومده

به مریم جون سلام برسونید😪

مادر 🥲به نظرت من تو چند سالگی شاغل یا مزدوج میشم

راهی هست شاغل بشم شغل خوب؟ 

فا ل نباشه ها لطفا فقط حستو بگو

خوب باش ولی ساده نه🎀

مادرشوهر جوابتو داد؟ حرف منو زد یا فرق داشت؟

نپرسیدم

دو وعده دو روز یا دوهفته؟

حست مبگه تغییر میکنه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دوس داره باهات دوست بشه ولی عشق نیست و به نظرم جنبه سرگرمیش بیشتر باشه شاید تا ۲ ماه آینده

چرا انقد بدبخت و بی کسم؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آینده من از لحاظ مالی؟؟؟؟

خوب، صعودی

نپرسیدم دو وعده دو روز یا دوهفته؟ حست مبگه تغییر میکنه

بپرس ازش عزیزم من تمرکزم الان کمه بیشتر حسم راجب اینکه قراره چند روز اینده چی بگه درست میشه

یه دو اومد تو ذهنم واسه وعده حسم یه چیز دیگم میگه شاید خودتم باید قدمی برداری سیاست داشته باشی برگرده

نه تغییر نمیکنه 

خوب باش ولی ساده نه🎀