2777
2789
عنوان

بارداری

213 بازدید | 10 پست

خانما فردا صبح می‌خوام یه قرص برم بگیرم از داروخانه برای اینکه حامله نشم چی بگیرم چه جوری باید بخورم مثلا امشب رابطه داشتم برای فردا برم بگیرم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لونژیل اگه بدونه ای بود همون کافیه اگه دو تایی بود هر دو رو با هم بخور

آها باشه تاثیر داره که نگیره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
یعنی چی الان رابطه مشکوک داشتی؟ یا میخای از فردا جلو گیری و شروع کنی؟

نه الان رابطه داشتم شوهرم بچه میخواد ولی من نه دخترم هنوز ۵ماهشه می‌خوام فردا یه قرص بگیرم که نگیره

نه الان رابطه داشتم شوهرم بچه میخواد ولی من نه دخترم هنوز ۵ماهشه می‌خوام فردا یه قرص بگیرم که نگیره

یه قرصم بده به شوهرت عقلش بیاد سرجاش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه قرصم بده به شوهرت عقلش بیاد سرجاش

اون عقل نداره

عزیزم برا رابطه امشبتون فردا قرص اورژانسی بگین داروخونه بهتون میدن و برای دوران شیردهیتونم به دکتر داروساز بگین قرص جلوگیری برای دوران شیردهی میخوام راهنماییتون میکنن، موفق باشین

عزیزم برا رابطه امشبتون فردا قرص اورژانسی بگین داروخونه بهتون میدن و برای دوران شیردهیتونم به دکتر د ...

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز