2777
2789
عنوان

مشکل زناشویی

1486 بازدید | 34 پست

راستش چجوری بگم ببخشید خانوما رابطع منو همسرم ب شدت کوتاست فک کنم ب یه دقیقه هم نمیرسع خیلی حرصم میگیرع فقط الکی اذیت میشم و کاربرام درست میشه

راه حلی داره این قضیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهر چه فرقی میکنه برا ما که زیر ۱۵ دقیقه نیست بعدش از شدت درد و کوفتگی نمیتونم بخابم مخصوصا الان ک باردارم🥺

دختر ناز مامان🌸من و بابات و داداش ات بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتیم😍 خدایا مواظب دخترم باش🤲🏻💚💚💚

اسپری تاخیری سریع ترین راه

مراجعه به پزشک راه بهتر

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خیلی ببخشید اسپری تاخیری میتونه استفاده کنه مدت رابطه رو طولانی میکنه نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه اضافه میک ...

فک نکنم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁