2777
عنوان

مشکل زناشویی

1515 بازدید | 34 پست

راستش چجوری بگم ببخشید خانوما رابطع منو همسرم ب شدت کوتاست فک کنم ب یه دقیقه هم نمیرسع خیلی حرصم میگیرع فقط الکی اذیت میشم و کاربرام درست میشه

راه حلی داره این قضیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خاهر چه فرقی میکنه برا ما که زیر ۱۵ دقیقه نیست بعدش از شدت درد و کوفتگی نمیتونم بخابم مخصوصا الان ک باردارم🥺

دختر ناز مامان🌸من و بابات و داداش ات بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتیم😍 خدایا مواظب دخترم باش🤲🏻💚💚💚

اسپری تاخیری سریع ترین راه

مراجعه به پزشک راه بهتر

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

خیلی ببخشید اسپری تاخیری میتونه استفاده کنه مدت رابطه رو طولانی میکنه نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه اضافه میکنه

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

خیلی ببخشید اسپری تاخیری میتونه استفاده کنه مدت رابطه رو طولانی میکنه نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه اضافه میک ...

فک نکنم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁