2777
2789
عنوان

چطوری میتونید؟؟؟؟

128 بازدید | 17 پست

۲۵سالمه وقتی به ازدواج فکر میکنم تن و بدنم میلرزه 

بچه داری که نگو !! 

اصلا نمیتونم تصور کنم از خواب بیدار شم بچه رو ببرم دستشویی یا غذاشو بدم وای خودکشی میکنم 

یا بحث کنم با شوهرم سر هر چیزی حالا 

چطوری اینکارو میکنید؟؟

من از خاب بیدار میشم ۱ ساعت تو گوشی ام تو رختخواب آروم آروم میرم صبونه درست میکنم 

شبا با عروسکم میخابم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من همسن شما بودم بچم بغلم بود ،الان هم دومی بغلمه ،،عشق عشق عشق ، من روزای اول ازدواجم گریه میکردم میخواستم برم خونمون😂😂شوهرم می‌گفت انگار ب زور شوهرت دادن ، در صورتی ک خانواده راضی نبودن خودم پافشاری کردم

من همسن شما بودم بچم بغلم بود ،الان هم دومی بغلمه ،،عشق عشق عشق ، من روزای اول ازدواجم گریه میکردم م ...

وای خواهر سخته خیلی منم هر وقت ناراحت میشم خیلی یه بوقلمون دارم اونو بغل میکنم فک کن پیش شوهرم بوقلمون بیارم بینمون بخوابونم 

والا این ازدواج کردن و بچه داری کردن در کل دنیا دیگه توی ۲۵سالکی یک امر خیلی طبیعیه ولی با عروسک خوابیدن و مثل بچه ها رفتار کردن چندان طبیعی نیست.  بنظرم یکم در رفتارتون بیشتر دقت کنین شاید ما باید به شما بگیم چطور میتونی تو ۲۵سالگی مثل یک دختر بچه ده ساله رفتار کنی؟!!! 

والا این ازدواج کردن و بچه داری کردن در کل دنیا دیگه توی ۲۵سالکی یک امر خیلی طبیعیه ولی با عروسک خوا ...

میدونم بخاطر همین گفتم چطوری میتونید پس چرا من نمیتونم

والا این ازدواج کردن و بچه داری کردن در کل دنیا دیگه توی ۲۵سالکی یک امر خیلی طبیعیه ولی با عروسک خوا ...

چ ربطی داره عزیزم خیلی از دخترا با عروسکشون ک از بچگی مثلا عروسک مورد علاقشون بوده یا یه عروسک خاصی از کسی کادو گرفتن یا هر چی وابستگی دارن و این اصلا بچگونه نیس من چند تا از رفیقامم اینجورین با اینکه همچون ب بلوغ عقلی رسیدیم و الان شغل و موقعیت اجتماعی خودمونو داریم ولی تو خوابگا بودیم از بین هر چند نفرمون بودن کسایی ک ب یه چیز خاصی وابستگی داشتن 

حالا بحث عروسک اینا هم نیس وای در کل منظورش از مود زندگی اون آدمه ک بعد ازدواج چقد‌ تغییر می‌کنه و برای بعضیا کنار اومدن با اون وضعیت جدید خیلی سخته می‌تونه باشه 

میدونم بخاطر همین گفتم چطوری میتونید پس چرا من نمیتونم

عزیزم یک سوالی میپرسم شما از طرف خانواده بصورت افراطی حمایت نمیشی؟  مثلا مامانت هنوز نازتو بکشه یا بابات مثل بچه ها باهات رفتار کنه؟ 

اخه من دختر برادرشوهرم ۳۲سالشه ولی اینقدر باهاش مثل بچه ها رفتار میکنن مثلا هنوز غذا دهنش میذارن یا غذاش داغ باشه فوتش میکنن خنک بشه یا مامانش میوه پوست میکنه میذاره دهنش و خیلی چیزای دیگه که حوصلم نمیشه بنویسم این باعث شده نتونه خودش رو در جایگاه مسئولیت پذیری قرار بده و همیشه از مسئولیت فراریه. برا همینم ازدواج نکرده چون میترسه شوهرش مثل پدر و مادرش نباشه که قطعا هم نیست

چ ربطی داره عزیزم خیلی از دخترا با عروسکشون ک از بچگی مثلا عروسک مورد علاقشون بوده یا یه عروسک خاصی ...

اگر اجازه بدین من باخود استارتر عزیز صحبت کنم.  منظور حرفمم به ایشون بود و متوجه شدن که منظور بدی ندارم.  

اگر ناراحت نمیشین من با این عزیز صحبت کنم نه با شما

عزیزم یک سوالی میپرسم شما از طرف خانواده بصورت افراطی حمایت نمیشی؟  مثلا مامانت هنوز نازتو بکشه ...

مادرم ک فوت شده ولی قبلا آره حتی لیوان آب میداد دستم حاضر بودم از تشنگی بمیرم نرم آب بخورم 

الان بابام حمایت آنچنانی نداره نه