با یه آقا تو رابطه بودم . خیلی ادعای عشق و علاقه داشت . منم بهش علاقه مند شدم . فهمیدم بهم خیانت کرده . جدا شدیم ، بعد با کلی وعده وعید برگشتم . فهمیدم رابطمون هنوز ادامه داره حتی به خونواده معرفیش کرده . جدا شدم باز . الان دست از سرم بر نمیداره . تهدید میکنه که نمیتونی ولم کنی . خیلی زنگ زد جواب ندادم ، من خونه نبودم . رفت در خونمون 😭😭😭 آبجیم خونه بود جواب داد . اینم گفت فلانی رو کار دارم آبجیم گفت نیست . به دروغ گفتم همکارمه یه سری فایل دستم بود باید میدادم بهش . الان داره تهدید میکنه😭😫😩 از اون ور حتی حرف ول کردن اون یکی دختره رو هم نمیزنه و قراره رسمیش کنن .
هرچی بیشتر بترسی اون بدتر میکنه الان باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی اگه تسلیم خواسته هاش بشی بدتر میشه و دیگه راه برگشتی نداری فکر کن الان تمومش کنی و همه بفهمن بدتره یا ادامه بدی و هزارتا مدرک دیگه دستش بدی؟اومد جلو در خونتون پاشو برو جلو در خونشون بگو از سر بچگی باهاش بودی نه متاهلی بترسی نه اون متاهل.بذار دو نفر دیگه هم وارد ماجرا شه خودش رو جمع کنه .الان دیگه دوست بودن مثل قبل چیز عجیبی نیست .میدونم از ابروت میترسی اما هرچی کوتاهتر بیای اون بدتر میکنه