2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

4501 بازدید | 54 پست

سلام

بچه ها از وقتی حرز امام جواد گرفتم خیلی متحول شدم😁

اصلا ادم خودبه خود عوض میشه

منی ک نمازمو سروقت نمیخوندم الان جوری شده که عذاب وجدان میگیرم میرم میخونم.اون عذاب وجدانشم جوری نیست حس بدی بگیری کلا مشتاق و علاقمند به نماز میشی دلت هوایی میشه 

بعد دید دیگران بهم منصفانه و انسانی ترشده خیلی بهتر درکم میکنن ادمای صالح سرراهم بیشتر شدن و ادمای پلید ازم دورشدن خداروشکر

دعاکنید مشکلات دیگمم حل بشه. من مانع زیاد توی زندگیمه

اینارو نوشتم چون خیلیا از تاثیراتش میپرسن توی پستاشون 

من تازه گرفتم درآینده تاثیرات بیشترش رو حتمامیگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بازوبند به دست راست بستم. از یه سایت خیلی خوب گرفتم باقیمت خیلی خیلی مناسب

اره میگن به بازو ببندی باثر میبینی من نمیبندم مال منم معتبره...باید ببندم.ببخشید موقع رابطه یا پریودی هم میبندی؟

اره میگن به بازو ببندی باثر میبینی من نمیبندم مال منم معتبره...باید ببندم.ببخشید موقع رابطه یا پریود ...

ببین اولین بار که استفاده میکنی باید پاک باشی بعدش دیگ همیشه میتونه همراهت باشه

منم ۳ ماه هس گرفتم تاثیرات مثبت خیلی زیادی برام داشت ولی اون چیز که بیشتر از همه برام جالبه اگه کسی بخواد برام دسیسه و نقشه بکشه قشنگ لو میره یا خواب میبینم حرز داره ازم مراقبت میکنه صبح که پا میشم چنبار محکم ماچش میکنم 🙂برام شده یه دوست یه تکیه گاه 

ببین اولین بار که استفاده میکنی باید پاک باشی بعدش دیگ همیشه میتونه همراهت باشه

من اولین بار فکر کنم دوش گرفتم وغسل کردم ولی بعد نبستم حتما دیگه میبندم شاید فرجی شد تو زندگیم

منم ۳ ماه هس گرفتم تاثیرات مثبت خیلی زیادی برام داشت ولی اون چیز که بیشتر از همه برام جالبه اگه کسی ...

وای دقیقا منم قبلا همش خواب مار میدیدم 

ولی اینو ک گرفتم توی خوابم دیگ نبود بعد دیگ ترس نداشتم شجاع شده بودم به آدم یه جسارت خاصی میده 

بله برای تاثیرگذاری بیشتر باید خوند. با حوصله نشستم خوندم😍

آفرین 🌹برای منم دعا کن چند وقته خیلی کسالت دارم معلوم نیست چه مرگمه

واست حمد خوندم واسه گشایش کارات شمام خواستی واسه من بخون خدام واسه من گشایشی قرار بده

به خاطر ما نه ،،به خاطر بچه های معصوم 🥀برگرد! اللهم عجل لولیک الفرج به حق علی اصغر به حق رقیه💔

من اولین بار فکر کنم دوش گرفتم وغسل کردم ولی بعد نبستم حتما دیگه میبندم شاید فرجی شد تو زندگیم

حتما تاثیرمیزاره اول هم روی خودت و روحیاتت تاثیرمیزاره 

من انرژیم کم بود هیچکاری نمیتونستم انجام بدم الان حتی نمازمم دلم میخواد سروقت بخونم 

از بچگی اصلا نمیخوندم تنبل بودم 

وای دقیقا منم قبلا همش خواب مار میدیدم  ولی اینو ک گرفتم توی خوابم دیگ نبود بعد دیگ ترس نداشتم ...

ما یکی از فامیلامون یه اخلاقهای خاصی داره باهمون قهریده بود بعد همینطوری هم میخواست آشتی کنه بعد ما هرچی با خودمون یکی دوتا میکردیم ولی من فک میکردم کاسه ای زیر نیم کاسه هس شب خواب دیدم که طرف نقشه داره و حرز ها دارن ازم مواظبت میکنن اخه من حرز صغیر هم نوشتم گذاشتم در بازوبند این ینی معجزه