2777
2789
عنوان

شوهرشماهم..

1581 بازدید | 83 پست

خانومای غریبه روفالو میکنه؟ بنظرتون اینکاردرستی؟ وقتی طرف میدونه حساسین چرابایدااینکاروکنه؟؟ بحثم شد باهاش هرچی میگم گردن نمیگیره میگه فالونکردم؟!!!!! پس کی فالو کرده توپیجش

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدابگین چکارکنم اونقدرگریه کردم اصلا چشمام بازنمیشه من حساسم یاعادی یا کلا مردی ک متاهل چراباید خانوما غریبه فالو کنه

اره گلم شوهر منم بدتر از اینا انجام میده 

ولی اینقد اذیت شدم این چن سال ک دیگه الان برام عادی شده بی تفاوت شدم بس ک شکستم پیر شدم و براش مهم نیستم

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 

اصلا نميدونم كي را فالو  داره  اگه مردي  را فالو كنم پيجش به دردم ميخوره اون نميگه چرا فلاني را فالو داري هرچند همسرهم نميدونه من كي را فالو دارم

خدا كنه ذاتشون خوب باشه وگرنه راه خيانت يا ديد زدن زياده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اصلا نميدونم كي را فالو  داره  اگه مردي  را فالو كنم پيجش به دردم ميخوره اون نميگه چر ...

اون ب من گیر میده اصلا ادم غریبه توپیجم نیس منم فالونمیکنم چون میدونم درست نیس متاهلم وشوهرم دوستنداره ولی اون ن رعایت نمیکنه

شوهر من اینستا داره با وجودیکه قرار نبوده داشته باشه ومنم برو خودم نیاوردم ولی از راه دور کنترلش کردم😂😂😂😂هر از گاهی میگم خواب دیدم اینستا داری میگه نه به خدا ندارم

البته چون یبار مزاحمت داشتیم از اینستا قرار گذاشتیم کلا نداشته باشیم 

کنترلم هم این بوده که خواهرمو فرستادم فالوش کرده واونم نمیدونسته خواهرمنه وخواهرم خودشو معرفی کرده وسریع زنگ زده تورو خدا نگی من اینستا دارما اونم بهش گفته پس خانومارو فالو نکن یهو اگه یه زمان یه فوضولی بهش رسوند نشون بدی بگی ببین من هیچ خانومی رو ندارم😂😂😂😂حتی نمایه واسمشم تغییر داده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴