2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی گفتم

تلاش یعنی رفتار و اعمالت هم هم فرکانس با چیزی که میخوای باشه 

مثلا اگر هدف کاری داری برای جذب ؛تو قامت و استایل اون مدیر باشی ؛یا همیشه یه مدیر حرفه ایه ؛با قدرت حرف میزنه؛ قوز نمیکنه ؛ عقلش بر احساسش غلبه داره و....

چه از نظر ذهنی چه کاراهای روزانه ؛اگر میزان اون هدفی که میخوای جذب بکنی تو اون راستا به اون اندازه باشه ؛میشه تلاش

https://rubika.ir/joinc/BHADFBFI0UZFNZNWSJVCTDELUTGCDQFG

میشه به دخترم رای بدین

حلما یعقوبی تو جست و جو ها بزنین دوتا فلش برین بالا عکسش میاد

هرکی رای داد بگه ۱۰تا صلوات براش بفرستم💓

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
۱۰ تا تاپیک هم بزنم یه نفر جواب نمیده بله چون سودی برای کسی نداره.

شاید اطلاعی ندارن

خب مثلا منظور اینه پول میخوای

جذبش کن و برو تلاش کن کار کن

تو خونه بشینی هی انجام بدی ک نمیشه خدا از کجا میخواد پول بده بهت

باید تلاش کنی

تو تاپیکای گذشته سایت جست و جو کن ، اونجا اطلاعات بیشتری هست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چیش یعنی چی ؟ مثلا شما میخوای رزق و روزی جذب کنی خوب باید یه حرکتی کنی دنبال کار بگردی . راه و چاهشو پیدا کنی ووو 

یا محبت کسیو میخوای حذب کنی خب باید با حرف و رفتارت قدمی برداری