2777
2789
عنوان

گزارشکار من🍃❤️

229 بازدید | 19 پست

به نام خدا

امروز مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۱

ساعت بیداری : ۷

۷:۳۰ تا ۹ زیست ۱۱ + ۲۰ تست

۹:۱۵ تا ۱۰:۴۵ ریاضی + ۲۰ تست

۱۱ تا ۱۲:۳۰ شیمی ۱۱+ ۱۵ تست

۱۴تا ۱۵:۳۰ زیست ۱۲ + ۲۰ تست

۱۵:۴۵ تا ۱۷:۱۵ فیزیک ۱۲ + ۲۰تست

۱۷:۳۰ تا ۱۹ شیمی ۱۲ + ۱۵تست

۱۹:۱۵ تا ۲۰:۱۵ زمین + ۱۰ تست

۲۰:۳۰ تا:۲۰:۴۵ عربی

دقت کل :۱۹ از ۲۰

مجموع ساعت مطالعه : ۹ ساعت

مجموع تست ها :۱۱۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه موفق باشی😍کنکوری هستی؟ من تازه ۱/۵ساعت شیمی ۲۰تا تست زدم با تحلیلش و..‌. ببخشید اگه میتونی ...

بله گلم🥰

اول متن کتابو بخون

بعدش تست بزن از هیلی سبز

دونه ب دونه تحلیل کن نکات مهمو ببین از کجان

کجاها باید ببشتر تمرکز کنی

کجاها ایراد داری

و‌ بعد از تسلط ۴۰ درصدی

میتونی برا منبع دوم میتونی

تسن های قلمچیو یا کتاب س سطحی بزنی

من با اینکه شیمیم از اول خوب بود

اما تو تستا درصد کم میاورد

اما الان با همین روش درصدم کلی پیشرفت کرد

میتونی تو تاپیکام ببینی🥰

خداقوت مهربون من😍💜

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یاسی جان کجایی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
جانم🥲😂

کجا بودی یاسی🥺

☹️✋🏻 همینجا بودمم دلم تنگ شد برات

🥺برو خودتو گول بزن

😂😂🤣خو عا چی بگم پسس

میدونی چقد نگرانت شدم هی میگفتم این دختر کجاس🥺