2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از دوستام کرده  بعد 3 ماه تاثیرشو میبینید  نمیدونم راست میگفت یا نه. اما گفت با هایف ...

اره گرونم هس میگم اگ واقعا خوبه برم! دکترم گف بعد ۳ ماه خودشو نشون میده

من خداروشکرپوستم ارثی خیلی و خوبه ولی دلم میخادلیفت آبروانجام بدم ابروم بره بالا پف چشم دارم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من دو سال پیش انجام دادم اصلا تاثیری نداشت پولمو دور ریختم

جدی؟چطو میگ همون موقع حتی میفهمی تغییر کرده! اتفاقا تو تاپیک های قدیم زدم میخوندم خیلیا گفتن تغییر نکردیم

من خداروشکرپوستم ارثی خیلی و خوبه ولی دلم میخادلیفت آبروانجام بدم ابروم بره بالا پف چشم دارم 

منم خداروشکر پوستم خوبه ولی هرزگاهی فیشیال یا کربن تراپی میرم 

مخوصا کربن ک عالیه

جدی؟چطو میگ همون موقع حتی میفهمی تغییر کرده! اتفاقا تو تاپیک های قدیم زدم میخوندم خیلیا گفتن تغییر ن ...

همون موقع که اصلا اثری ندیدم دکتر گفت برو تا سه ماهه دیگه اثر میزاره که منم هیچی ندیدم

همون موقع که اصلا اثری ندیدم دکتر گفت برو تا سه ماهه دیگه اثر میزاره که منم هیچی ندیدم

چقد بود اون زمان؟ ولی من کربن تراپی همون لیزر هالیودی رفتم خیلی خوب بود خدایی 

منم خداروشکر پوستم خوبه ولی هرزگاهی فیشیال یا کربن تراپی میرم  مخوصا کربن ک عالیه

چقدزچیزایی که میگی اسماشون عجیبه   ولش کن زیادبه پوست وربری خرابش میکنی من شدیدتواین وهزینه هاخسیسیم سال به سال پول چیزی نمیدم حتی بندابرووسایل آرایشی واینکه تعریف نباشه قشنگ ترین زن فامیلم هستم روی قیافم حساس نیستم ولی مثلن پول یه چیزای دیگه میدم فقط پف چشمم اذیت میکنه البته همه میگن دست به خودت نزن بهت این پف میاد

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چقد بود اون زمان؟ ولی من کربن تراپی همون لیزر هالیودی رفتم خیلی خوب بود خدایی 

من دو میلیون و دویست تومن دادم اونزمان یادمه دلار زیر ۲۸ هزار تومن بود 

کربن تراپی خوب بود ؟اثرش چجوری بود؟چند جلسه میخواد ؟

حالا میخوام مزوژل بزنم یا جالپرو 

من دو میلیون و دویست تومن دادم اونزمان یادمه دلار زیر ۲۸ هزار تومن بود  کربن تراپی خوب بود ؟اث ...

من ۲جلسه رفتم بببن عالی بود فردا جلسه سوممه هرماه گفته تا ۶جلسه 

وای جالپرو من تعریفشو زیاد شنیدم جوانساز خیلی خوبیه 

چقدزچیزایی که میگی اسماشون عجیبه   ولش کن زیادبه پوست وربری خرابش میکنی من شدیدتواین وهزینه ه ...

من کلا اهل کرم پودر نیستم زیاد مگه مهمونی چیز خاصی باشه‌همونو سعی میکمم ب پوستم برسم اتفاقا خیلی خوبه…پف چشم اتفاقا عملش سرپایی درد نداره خیلیم تغییز میکنی ردشم ترمیم کننده میزنی نمیمونه