2777
2789
عنوان

وقتی مریض میشی همسرت چکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 45 پست

حق داری عزیزم، ان شاالله زود خوب بشی، توقعاتت رو با زبون خوش به همسرت بگو

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
به حرف مادرت نباش  مادرا گاهی یه اتیشی میندازن تو زندگیا که خاموش کردنش سخته ... مثل خودم  ...

بخدا دلم میگیره از حرفاش هی بهم میگه وقتی اون مریض میشه تو خوب براش میدویی فلان کار میکنی اما اون انگار ن انگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باز یکی میاد میگه مردا همینن نباید گیر بدید

دروغ اینها رو میگن برای اینکه یا همسر یا اطرافیانشان اینطوری هستن استارتر اصلا منطقی نیست اگر یه بار اون مریض شد نه زنگ بزن نه حالش رو بپرس تا بفهمه 

بخدا دلم میگیره از حرفاش هی بهم میگه وقتی اون مریض میشه تو خوب براش میدویی فلان کار میکنی اما اون ان ...

بگو اقام سر کاره داره برام پول در میاره .... والا خب 

مادر منم نیش میزنه گاهی 

اصلا گوش ندیا ، بخوای با حرف بیخود بقیه رابطتت باشوهرتو خراب کنی . 

وا یعنی چی همه تون دارین میگین مریض میشه😒😒😒

زنو شوهر این موقع ها کنار هم نباشن کی باشن اخه!!!!!

بره ببینتش حداقل 

بوسش نکنه بغلش نکنه 

انگار مادر پدر دختره کشکن این وسط اونا نمیگیرن😒

استارتر عزیزم ناراحت نباش شاید کلا خانوادگی تو این فاز نیستن نمیدونه بلد نیست تو کم کم با حوصله بهش بفهمون شوهر منم نمیدونست بهش مبگفتم ک تو وقتی باشی حالم بهتره مریضی رو فراموش میکنم واقعا هم همین طوره 

مردا یکم بیخیالن کار رو بیشتر اولویت قرار میدن زیاد خودتو ناراحت نکن حرف مامانتو جدی نگیر❤️

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

خب عقدی فرق داره قضیه ولی اگه باهم زندگی کنین اون تورو میبره دکتر به جای اینکه مامانت ببرتت. بعد میترسه ویروس بگیره ازت من اولین بار که مریض شده بودم از شوهرم کرونا گرفته بودم خودشم حالش خوب نبود زیاد ولی برد دکتر سرم خوردم بالاسرم موند تا تموم شه دارو و کمپوت گرفت حتی تب کردم پاشویه کرد ولی مامانم فقط یه زنگ زد چون اگه میومد ویروس می‌گرفت

...

2790
2778
2791
2779
2792