برگتلند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1372 عنوان لوچ شدن موقت چشم صبحها 141 بازدید | 19 پست بچه ها من پاروکستین مصرف میکنم وقتی گاهی شبهانمیخورم صبح که بیدارمیشم ۳دقیقه چشمام انگار لوچ میشه(انحراف پیدا میکنه)بعدبهترمیشه کسی تجربه ای داره دراین بابت ؟از قرصه یا چیزدیگ راستی چشم دردم خیلی میگیرم تازگیا 1402/11/01 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 گوشی زیاد نگاه میکنی؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 اره ۲۴ساعتی اخه بچه عموم سرش همش تو کامیپوتر بود گوشی دوتا چشماش انحراف پیدا کرد عمل کرد خوب شد ولی خوب چشمش ضعیفه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
برگتلند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1372 اخه بچه عموم سرش همش تو کامیپوتر بود گوشی دوتا چشماش انحراف پیدا کرد عمل کرد خوب شد ولی خوب چشمش ضعی ... من موقت اینجوری میشم میترسم علایم تشنج باشه🥲
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 من موقت اینجوری میشم میترسم علایم تشنج باشه🥲 سابقه تشنج داری؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
برگتلند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1372 سابقه تشنج داری؟ این قرصی که میخورم ماله اضطرابه یکم از ساعتش میگذره حال و بدمیکنه صبح هاهم چشام لوچ میشه اگه شبش نخورم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 این قرصی که میخورم ماله اضطرابه یکم از ساعتش میگذره حال و بدمیکنه صبح هاهم چشام لوچ میشه اگه شبش نخو ... از عوارض قرصه؟ تو نت یه چک میکردی اسنترا میخوری؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
برگتلند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1372 از عوارض قرصه؟ تو نت یه چک میکردی اسنترا میخوری؟ از عوارضش تاری دید زده و سرگیجه .نه اسنترا نه فقط ونلافاکستین وپاروکستین
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 از عوارضش تاری دید زده و سرگیجه .نه اسنترا نه فقط ونلافاکستین وپاروکستین شاید به خاطر سرگیجه باشه انشالله بلا ازت دور باشه عزیزم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
برگتلند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1372 شاید به خاطر سرگیجه باشه انشالله بلا ازت دور باشه عزیزم مرسی عزیزم همچنین
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 مرسی عزیزم همچنین فدات عزیزم خودمم اسنترا میخورم ولی میدونم باید عوض شه چون دیگه تاثیر نداره منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
برگتلند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1372 فدات عزیزم خودمم اسنترا میخورم ولی میدونم باید عوض شه چون دیگه تاثیر نداره چندماه میخوری عزیزم ؟
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28763 چندماه میخوری عزیزم ؟ بگو چند سال ولی یه دوره میخورم دوباره ول میکنم دوباره مشکلات روحی میاد سراغم دوباره میخورم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم