2777
2789
عنوان

لوچ شدن موقت چشم صبح‌ها

141 بازدید | 19 پست

بچه ها من پاروکستین مصرف میکنم وقتی گاهی شبهانمیخورم صبح که بیدارمیشم ۳دقیقه چشمام انگار لوچ میشه(انحراف پیدا می‌کنه)بعدبهترمیشه کسی تجربه ای داره دراین بابت ؟از قرصه یا چیزدیگ راستی چشم دردم خیلی میگیرم تازگیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ۲۴ساعتی 

اخه بچه عموم سرش همش تو کامیپوتر بود گوشی دوتا چشماش انحراف پیدا کرد عمل کرد خوب شد ولی خوب چشمش ضعیفه  

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من موقت اینجوری میشم میترسم علایم تشنج باشه🥲

سابقه تشنج داری؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
این قرصی که میخورم ماله اضطرابه یکم از ساعتش میگذره حال و بدمیکنه صبح هاهم چشام لوچ میشه اگه شبش نخو ...

از عوارض قرصه؟ تو نت یه چک میکردی 

اسنترا میخوری؟

از عوارضش تاری دید زده و سرگیجه .نه اسنترا نه فقط ونلافاکستین وپاروکستین

شاید به خاطر سرگیجه باشه 

انشالله بلا ازت دور باشه عزیزم 

مرسی عزیزم همچنین 

فدات عزیزم 

خودمم اسنترا میخورم ولی میدونم باید عوض شه چون دیگه تاثیر نداره 

چندماه میخوری عزیزم ؟

بگو چند سال 

ولی یه دوره میخورم دوباره ول میکنم دوباره مشکلات روحی میاد سراغم دوباره میخورم