2777
2789
عنوان

این لجبازیه یا چی؟ 😐🙄

59 بازدید | 0 پست

با یکی ۹ روز پیش داشتم صحبت میکردم بعد تهش قرار شد که من ویس یه مطلبی رو بگیرم و براش ارسال کنم ( درسی نبود)  بعد من  این پی امش که گفت باشه ویسو بفرستو از توی نوتیف دیدم و سین نزدم ولی حواسم بود و ته ذهنم بود که برای فلانی فلان ویسو بگیرم و ارسال کنم 

بعد انقدر مشکلات طی این چند روز پیش اومد که اصلا وقت نکردم گوشیمو چک کنم چه برسه که ویس بگیرم و برای طرف بفرستم  ،  بعد دیگه امروز صبح ویسا رو گرفتم و فرستادم براش  ،  بعد دیدم آنلاین شده از صبح تا الان هزار بار ولی پیویمو سین نزده 😐 بعد ببینین من این طرفو میشناسم من زود سین بزنم اونم زود سین میزنه،  زود جواب بدم اونم زود جواب میده، قشنگ یادمه یه بار دو ساعت بعد از اینکه بهم پی ام داد سین زدم و جواب دادم تا یکماه دو روز طول میداد تا جوابمو بده  بعد الان رفته روی مخم واقعا میخواد حرص منو در بیاره یا چی،  من اعصابم بهم میریزه 😐 میرم یه چیزی بهش میگم 😐  حالا نظر من که اینه نظر شما چیهع🙄😐😐 پسره بیشور  ،  لابد ادم کار داره نمیتونه سین بزنه اقا من بیمارستان بودم تو چه مرگته الاغ میشی:/// خرس گنده مگه بچه ای 😐

تعداد رای : 5
نظرسنجی
لجبازیه بابا معلومه
4
80%
نه لجبازی نیس
1
20%
عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده