2777
2789
عنوان

ترک منزل کردم

384 بازدید | 20 پست

امروز باهمسرم بحثم شد زنگ زدم بابام اومد دنبالم.. وقت یاومدم بچم سهدسالشه گق مامان نمیزارم بری 😓وقتی سوار ماشین شدم داشت نگام میکرد ومن مجبور بودم برم نمیتونسم ببرمش چون باباش ادم نفهمیه میومد و شر بپامیکرددارم میمیرم فکر اون صحنه میکنم ک داش نگام میکرد و میگف بیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢 زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳 https://ruoz ...

چقدر شما وظیفه شناسی وای وای

@نی_نی_یار_پنج  

زیاد شدن بازم ازینا

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اره میدونستم کسی پیشش هس ک اومدم وگرن نمیومدم

برگرد به خاطر اون طفلکی برگرد شوهرت رو نادیده بگیر بچه‌ها گناه دارن

من امروز داشتم جارو میکردم یهو به یه چیزی فکر کردم اعصبانی شدم همون موقع دختر کوچولوم داشت یکی از کشوها رو باز میکرد ناخودآگاه دستشو گرفتم بلندش کردم گفتم برو اونور حوصله ندارم یهو الهی بمیرم بچم گریه کرد از اتاق رفت بیرون داشت اد بد میکرد دخترم ۱۵ ماهشه هنوز قشنگ حرف نمیزنه یهو غم عالم ریخت تو دلم نگاهش کردم جارو رو ول کردم رفتم گرفتمش بغلم اینقدر بوسش کردم و معذرت خواهی کردم ازش که خدا میدونه همین الانم با بادآوریش گریم گرفت عزیزدلم بچه‌ها خیلی گناه دارن اون کوچولو منتظرته برگرد و بغلش کن😭😭😭

برگرد به خاطر اون طفلکی برگرد شوهرت رو نادیده بگیر بچه‌ها گناه دارن من امروز داشتم جارو میکردم یهو ...

الهی بمیرم منم یکبار پسرم رو توی سه سالگی اینطوری دعوا کردم.  الان پنج سالشه.  هنوز شبا گاهی بهش فکر میکنم اشک میریزم.  نمیدونم چرا یادم نمیره اون صحنه رو.  بچم بیزبون هاج و واج بود جتی پلک نمیزد. نمیفهمید من چرا دعواش کردم.  اینقدر عذاب وجدانش باهامه هرکاری هم براش میکنم میگم اونروز اون بچه فقط یک بچه بود نباید اونطکری دعواش میکردم.  اونم بخاطر بی اعصابی خودم