2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدم صداقت ؟😐

دلت خوشه خواهر خیانت میکنن مهریه نمیدن قاضی بهشون نمیگه بالای چشمت ابروعه .

انشاءالله که قاضی منصف باشه .ولی اگه صد در صد قصد طلاق داری برو واسه دادگاه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اره فحش رکیک میده

خب شما اگر بتونی شاهد داشته باشی که خیلی خوبه اگر نه سعی کن یجوری فیلم ازش بگیری 

میبری دادگاه شکایت میکنی 

الفاظ رکیکی که نجابت یا حتی حلال زاده بودن شاکی رو زیر سوال ببره بین ۶ تا ۲ سال حبس و ۱۰۰ ضربه شلاق حد داره 

عدم صداقت ؟😐 دلت خوشه خواهر خیانت میکنن مهریه نمیدن قاضی بهشون نمیگه بالای چشمت ابروعه . انشاءالل ...

واسه شرطبندی چی ؟ خب حسابشو چک کنن میفهمن

لایک نکنید😬
خب شما اگر بتونی شاهد داشته باشی که خیلی خوبه اگر نه سعی کن یجوری فیلم ازش بگیری  میبری دادگاه ...

فعلا فقط چند تا پیام دارم تو گوشیم البته منم جوابشو دادم تو پیام 

لایک نکنید😬
واسه شرطبندی چی ؟ خب حسابشو چک کنن میفهمن

فقط باید مدرک داشته باشی .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷