2777
2789
عنوان

یه سوالی دارم

71 بازدید | 5 پست

بچه ها من دیروز اومده بودم خونه مادرم شب هم موندم بعدش از خونه مادرم اومدم خونه مادربزرگم که امشب هم بمونم خونه مادربزرگم خونشون سه طبقه هست طبقه اول خودشون میشینن طبقه دوم خالم با دخترخالم هست طبقه سوم هم وسیله گذاشتن برای مهمان به ما گفتن که اگه راحت نیستین برین طبقه سوم شب اونجا بخابید منم رفتم بالا شوهرم موندش پیش مادربزرگمینا منم رفتم بالا که وسیله هامونو بذارم رسیدم چن دقیقه رو مبل نشستم دیدم یه صدایی از توی کابینت ها میاد انگار یه جیزی تو کابینت بود بعدش ترسیدم دویدم اومدم پایین حالا میترسم برم بالا به شوهرم هم میگم نرو شاید تو وسیله ها چیزی رفته باشه میگه نه بابا چیزی نیست ولی نمی‌ذارم بره میترسم میخوام برم خونه اون یکی خاله هام ولی میگم مادربزرگم ناراحت میشه چه کنم‌؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط نگین چرا نمیری خونه خودت خیلی جاها هم باید برم سه تا خاله دارم باید یه شب اونجا بمونم چون خودشون گفتن پنج تا هم عمه دارم دوتا عمو و سه تا دایی ولی خونه داییم نمیمونم یه روز خونه هرسه تا شون میرم بعد میرم خونه مادرم فردا هم خونه دوتا عمو هام میرم