2777
2789
عنوان

زندگی روزمره

116 بازدید | 19 پست

کسی رو که دوستش دارم بلاک کردم نه از همه جا مثلا واتس اپ بلاک نیست یه ماه و نیم گذشته هنوز پیامی نداده حتی امروز استوری گذاشتم نگاهم نکرده امید وار بودم فقط بره نگاه کنه انگار از خداش بوده دیگه ارتباطم رو فطع کنم باهاش ،مثلا تو قانون جذب میگن مثبت حرف بزنید مثبت بشه بنظرتون چکار کنم کلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم بودی یا دوست داشت حتما بهونه ای برای دوباره باهات حرف زدن پیدا میکردن

شاید از غرورش هست چون از بلاک کردن متنفر بود هر بار اینکارو میکردم باهام تماس میگرفت ولی اینبار نه

شاید از غرورش هست چون از بلاک کردن متنفر بود هر بار اینکارو میکردم باهام تماس میگرفت ولی اینبار نه

بنظر من اگه دوست داشته باشه تا ی جایی با غرورش جلو می‌ره بعدش دلتنگت میشه ولی شما میگی اصلا نه پیام میده حتی استوریتم نگاه نکرده

بنظر من اگه دوست داشته باشه تا ی جایی با غرورش جلو می‌ره بعدش دلتنگت میشه ولی شما میگی اصلا نه پیام ...

کاش معجزه بشه چون من که اصلا نمیتونم دوباره خودم بهش پیام بدم من خیلی رویایی ام همش تو رویا هستم با اینکه میدونم با کسی یا کسانی در ارتباطه 

کاش معجزه بشه چون من که اصلا نمیتونم دوباره خودم بهش پیام بدم من خیلی رویایی ام همش تو رویا هستم با ...

خب اگه میدونید با دیگران درارتباطه چرا بهش فکر میکنی تو حاضری بهت پیام بده دوباره باهم باشین ولی بفهمی داره بهت خیانت می‌کنه این دردش خیلی بدتره مطمئن باش اگر دوست داشت زودتر از اینا برمیگشت سمتت هیچکس مهمتر از خودت نیست که بخوای خودتو بابتش ناراحت کنی همه چیز دوست داشتن نیست  آدم گاهی وقتا با منطقش جلو بره بهتره از اینکه با قلبش جلو بره سعی کن فراموش کنی البته آدم فراموش نمیکنه ولی می‌تونه کنار بیاد 

خب اگه میدونید با دیگران درارتباطه چرا بهش فکر میکنی تو حاضری بهت پیام بده دوباره باهم باشین ولی بفه ...

فراموش کنم خیلی عالیه چون باعث میشه اعتماد بنفسم بیاد پایین کاش یه راهی بود

سعی کن یدونه حیوان خونگی بگیری خیلی تاثیر می‌ذاره من امتحانش کردم

خودمم خیلی دوست دارم ولی کارش زیاده حیوون خونگی از همه بهتر یه کار خوب پیدا کنم هم پول در بیارم هم حواسم پرت شه

خودمم خیلی دوست دارم ولی کارش زیاده حیوون خونگی از همه بهتر یه کار خوب پیدا کنم هم پول در بیارم هم ح ...

چرا نمیری آرایشگری یاد بگیری مثلا کاشت ناخن کاشت مژه اینا خیلی خوبن من الان خودم کاشت ناخن یاد گرفتم ولی فعلا وسایل هاشو نخریدم