2777
عنوان

حالم گرفتس

167 بازدید | 7 پست

امروز نمره امتحان نوبت اول میگفتن یازدهم هستم

برای امتحانا شب حتی میخوندم الان نمره مو میخوندن یکی از درسام از ۲۰ شدم ۱۲ ببشترا از من بهتر بودن خیلی بهتر جوری خراب کردم تاریخ رو و خونده بودم و اطمینان داشتم ۱۸ حداقل میشم

اوف با این وضعیت من ادامه زندگی اصلا به صلاح نیست):

توبه شکستم🫀🙂

میفهمم اما باور کن بعدها میگی کاش حال بدیا فقط برا نمره کم بود 

آخه جورری نیست نگم نخوندم خوندم اطمینان داشتم حتی سر ورقه گفتم۱۸ هستم ولی ۱۲ از پارسال اینقدر افت تحصیلی کردم که اونایی که پارسال درساشون خراب بود دارن میرسن بم

هوف دیگه اصلا دلم نمیخواد برم مدرسه مقایسه شم با بقیه نمیدونم چطور بگم به خانواده گفتن امضا شده باید بیارید

توبه شکستم🫀🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه جورری نیست نگم نخوندم خوندم اطمینان داشتم حتی سر ورقه گفتم۱۸ هستم ولی ۱۲ از پارسال اینقدر افت تح ...

فدا سرت عزیزم بیشتر تلاش میکنی بار بعد نمره دلخواه میگیری 

فکر کنم تمرکزت پایین بوده عزیزم

فدا سرت عزیزم بیشتر تلاش میکنی بار بعد نمره دلخواه میگیری  فکر کنم تمرکزت پایین بوده عزیزم

جبران صد البته میشه ولی حرفا که میمونه رو دلت نه

توبه شکستم🫀🙂

اووو مگه یه نمره چقدر مهمه

دوستای من که بهشون درس میدادم همش الان ازدواج ‌کردن و خوشبختن ولی منی که درسم خوب بود هنوز اندر خم یک کوچه ام زندگی فقط درس نیست

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

اووو مگه یه نمره چقدر مهمه دوستای من که بهشون درس میدادم همش الان ازدواج ‌کردن و خوشبختن ولی منی که ...

فرق داره برای من یهو افت تحصیلی کردم نمدم چکارمهه میخونم نمیشع

توبه شکستم🫀🙂