2821
2789
عنوان

حالم گرفتس

166 بازدید | 7 پست

امروز نمره امتحان نوبت اول میگفتن یازدهم هستم

برای امتحانا شب حتی میخوندم الان نمره مو میخوندن یکی از درسام از ۲۰ شدم ۱۲ ببشترا از من بهتر بودن خیلی بهتر جوری خراب کردم تاریخ رو و خونده بودم و اطمینان داشتم ۱۸ حداقل میشم

اوف با این وضعیت من ادامه زندگی اصلا به صلاح نیست):

توبه شکستم🫀🙂

میفهمم اما باور کن بعدها میگی کاش حال بدیا فقط برا نمره کم بود 

آخه جورری نیست نگم نخوندم خوندم اطمینان داشتم حتی سر ورقه گفتم۱۸ هستم ولی ۱۲ از پارسال اینقدر افت تحصیلی کردم که اونایی که پارسال درساشون خراب بود دارن میرسن بم

هوف دیگه اصلا دلم نمیخواد برم مدرسه مقایسه شم با بقیه نمیدونم چطور بگم به خانواده گفتن امضا شده باید بیارید

توبه شکستم🫀🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه جورری نیست نگم نخوندم خوندم اطمینان داشتم حتی سر ورقه گفتم۱۸ هستم ولی ۱۲ از پارسال اینقدر افت تح ...

فدا سرت عزیزم بیشتر تلاش میکنی بار بعد نمره دلخواه میگیری 

فکر کنم تمرکزت پایین بوده عزیزم

فدا سرت عزیزم بیشتر تلاش میکنی بار بعد نمره دلخواه میگیری  فکر کنم تمرکزت پایین بوده عزیزم

جبران صد البته میشه ولی حرفا که میمونه رو دلت نه

توبه شکستم🫀🙂

اووو مگه یه نمره چقدر مهمه

دوستای من که بهشون درس میدادم همش الان ازدواج ‌کردن و خوشبختن ولی منی که درسم خوب بود هنوز اندر خم یک کوچه ام زندگی فقط درس نیست

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

اووو مگه یه نمره چقدر مهمه دوستای من که بهشون درس میدادم همش الان ازدواج ‌کردن و خوشبختن ولی منی که ...

فرق داره برای من یهو افت تحصیلی کردم نمدم چکارمهه میخونم نمیشع

توبه شکستم🫀🙂

2825
2823
2791
2779
2792