2777
2789
عنوان

ناراحتم

91 بازدید | 11 پست

بچه ها الان سر گربه ی خونگی مو لای در گذاشتم ، چون ی پرنده دارم گربه میخواست هی بیاد داخل خونه ،منم میخواستم برم دم در، پرنده هم توی خونه آزاد بود ،کسی نبود، هر چقدر با پام می‌زدم نمی‌رفت و ب روز میخواست بیاد تو ، ناخودآگاه سرش رفت لای در ،و بد جور فشار آورد بهش. خیلی ناراحتم، من هر روز به این حیون غذا میدم حتی وقتایی ک غذا ندارم ولی برای این سوپ درست میکنم ، عذاب وجدان داره خفم میکنه .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همزمان  نگهداری گربه و پرنده تو یه خور جور در میاد

اره من نگهش میدارم ،وقتی ک میخوام بیارمش تو خونه پرنده رو تو قفس میذارم میذارمش تو اتاق، بعد گربه رو میارم نوازش میکنم یکساعتی هست بعد میبرمش، هر روزم بهش رسیدگی میکنم تو حیاطمون میخوابه ، براش لونه درست کردم

مگه همزمان  نگهداری گربه و پرنده تو یه خونه جور در میاد

چرا جور درنیاد توحیاط میگردن دیگه منم دارم .

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
رفتم آوردمش داخل ناراحت بود نوازشش کردم بهش غذا دادم و رفت تو لونش بخوابه ،میترسم بمیره خیلی استرس د ...

اگه میتونه راه بره نمی میره 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
اره میتونه راه بره ، آنقدر ناراحتم بخدا حد نداره ، نمیدونم چیکار کنم آزارم به مورچه هم نمی رسه، دلم ...

منم گربه رو خیلی دوست دارم .