2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن

249 بازدید | 16 پست

من ۱۶ سالمه قدم ۱۷۳ وزنم ۷۳ قبول دارم یکمی اضافه وزن دارم ولی بدنم روفرمه چون بدنسازی کار کردم ولی بچه های مدرسمون هی میگن تو خیلی چاقی و اینا مستقیم نمیگنا مثلا میگن میگن من اگه برم رو سِن فرو زلزله میاد 

خب قدمو چیکار کنم که جهش ژنتیکی دارم وزنمم نرماله اضافه وزن ندارم فقط یکوچولو شکم دارم که معلوم نی

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وزنت باتوجه به قدت فکر نکنم بالا باشه عجیبه که مسخره میکنن بعدم به اونا چه ربطی داره؟ بگو خوشم نمیاد کسی راجب هیکلم شوخی کنه یانظر بده

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

خیلی هم خوبه قد و وزنت، از رو حسادته حرفاشون

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
قدت که خوبه 

میدونم ولی کثرا قداشون زیر ۱۷۰ عه دو سه نفر بالای ۱۷۰ ان فقط به من تیکه میندازن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
وزنت باتوجه به قدت فکر نکنم بالا باشه عجیبه که مسخره میکنن بعدم به اونا چه ربطی داره؟ بگو خوشم نمیاد ...

بخدا بی گناه قضاوت میشم

میدونم ولی کثرا قداشون زیر ۱۷۰ عه دو سه نفر بالای ۱۷۰ ان فقط به من تیکه میندازن

خوشحال باش اوکی هستی ماشاءالله 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

دهن مردم همیشه برای حرف بازه ،همیشه یه چی برای گفتن دارن. وای چقدر چاقی رژیم بگیر وای چقدر لاغری تو مریضی برو دکتر وای چقدر درازی یه گلابی بنداز پایین وای چقدر قدت کوتاهه بپر بپر کن بلکه بلندتر بشی وای چرا رنگ چشمات آبیه نکنه کوری وای بینیت عمل کردی حتما مشکل داشتی گنده و زشت بوده من که خدادادی بینیم خوشگله وای چرا بینیتو عمل نمیکنی خیلی گنده و زشته...‌‌

نتیجه گیری:واسه دل خودت زندگی کن .😁

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...