2777
2789

هاله داره 

بنظرم مثبته 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه جالم از بی بی چک بهم میخوره از بس منفی شده و ...🥲(منظورم بی بی های خودمه نه شما استاتر )

ان شالله که مثبته عزیزم بزار فردا صبح دوباره  بزن 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بعد از نیم ساعت خیلیه 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

به نظرم برو آزمایش،برای من هیچی نشون نمی‌داد ولی باردار بودم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

هاله داره .. ان شاالله روژان مثل بی بی چک های دیگه بی کیفیت نشده باشه .. برای خیلی ها دیدم با این هاله مثبت بوده روژان ... فردا بزن ببین چی میشه بیا بگو .. 

من خودم چند بار استفاده کردم مدیکور هاله الکی انداخته ولی روژان منفی و درست بوده

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دیگه جالم از بی بی چک بهم میخوره از بس منفی شده و ...🥲(منظورم بی بی های خودمه نه شما استاتر ) ان ش ...

منم همینطور🥺انشاالله شماهم زودی مثبت بشین،برای منم دعا کنید

منم همینطور🥺انشاالله شماهم زودی مثبت بشین،برای منم دعا کنید

ممنون عزیز دلم همچنین شما 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ریشه جشن هالووین به دو هزار سال پیش باز می گردد. مردمان ایرلند و اسکاتلند جزو افرادی بودند که سال نوی خود را اول نوامبر جشن می گرفتند. آن ها آخر اکتبر محصولات خود را برداشت می کردند و معتقد بودند مرز بین دنیای زنده ها و مردگان محو می شود و ارواح به زمین باز می گردند. به نظر شما برای جشن هالووین چه شلوار لگی بپوشیم؟

https://pooshaknovin.com/برای-جشن-هالووین-چه-شلوار-لگی-بپوشیم؟/