2777
2789

خانما چجوری به همکار م و مدیر مدرسه م بگم قصد ازدواج ندارم که مودبانه باشه ؟ من فکرام رو کردم و میخوام با خانواده م مهاجرت کنم و اینکه کیس هایی که به من معرفی شدند از خانواده های مذهبی و معتقدی هستند خواهشا بد برداشت نکنید و حمله نکنید  من نه میگم خوبن نه بد و در همه  اقشار   خوب  و بد   هس ولی من کلا نمیتونم با افراد معتقد ازدواج کنم و معیارهامون به هم نمیخوره  قصد ازدواج با فردی رو دارم که اصلا مذهبی نباشه و فرهنگش مثله خانواده مون باشه  و اینکه حتما مهاجرت کنم 😕 پدرم هم بزودی مهاجرت میکنن من نمیتونم اینجا ازدداج کنم چون اختیارم دست اون میفته و قانون ایران جوری که برای خروج از کشور باید اجازه شوهر باشه ولی الان ازادم چنین دردسری ندارم و یه سری مسایل دیگه سرتونو درد نیارم یه راهکار خوب برای دک خواستگار بگید 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مهاجرت کن من هرکی اومد گفتم گوه نخور خلاص ۱۹ سالگی هم‌مهاجرت کردم😂😂

الان بخای مهاجرت کنی درسی یا کاری (حیظه پیرا پززشکی)چقد سرمایه لازمه ؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بستگی داره میخوای کجا بری من به عنوان پناهنده رفتم فقط یه مشاور میتونه دقیق بگه

چطور پناهندگی بهت دادن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بگو قصد ازدواج ندارم فعلا. بیشتر از این توضیح نده ، و از برنامه های احتمالی آینده ات خیلی حرف نزن ...

اره نمیخوام برنانه مو بگم ولی هرجور میبینم مهاجرت ارزش داره به ازدواج

جواب نه بده و بگو مذهبی نیستی احتمالا پوششت جوریه که فکر کرده مذهبی هستی اگر بدونه خودش پا پس میکشه چون ی ادم با عقاید مدهبی هرگزززز شما رو انتخاب نمیکنه 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اره نمیخوام برنانه مو بگم ولی هرجور میبینم مهاجرت ارزش داره به ازدواج

آره بابا مهاجرت کن ازدواج چیه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چطور پناهندگی بهت دادن

بدترین نوع رفتنه و اغلب سیاسی میرن 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...