2777
2789
عنوان

کی اخلاق شوهرش اینطوره؟؟؟

213 بازدید | 20 پست

شوهرم خیلی برونگرا و اجتماعی و گرمه

خیلی سلام واحوالپرسیش با آدما گرمه و اخلاقش اینه ومن خیلی بدم میاد اینطوری

مثلا دیروز یه شماره ناشناس زنگ زده که خانم بوده شوهرم اینطور جواب داده با لحن گرم و خندان:سلام علیکم بفرمایید درخدمتم اونم گفته خانم فلانیم(مشتری بوده)شوهرمم گفته اها بله اجی بفرمایید واینقدر سفارش میخواید و بقیش موضوع کاری بوده 

یعنی لحنش خیلی گرمه وخیلی من سراین قضیه حساسم و اذیت شدم کسی شوهرش اینطور بوده چکارکرده؟

کاسب باید سرزبونش خوب باشه

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم خطای گذشته شوهرم باعث شده من خیلی حساس شم هرچند الان آدم شده وخیلی خوبه و آرامش داریم و هیچی واسمون کم نذاشته وکلی قربون صدقه و محبت اما خب بذر حساسیت تو دلمه اون روزم تعطیلی بود بهش گفتم الی بلا باید بریم شهری ک میفروشی(شوهرم ویزیتوره)اونم منو برد و شهرو مغازهارو نشون داد و با چندنفری سلام علیک کردیم

اینکارو کرد ک حساس نباشم ولی..

مردا مگه میگن آجی؟؟.مگه اون آبجی نبود میگفتن

همسرمنم روابط اجتماعی بالایی داره اوایل بدم میومد دیدم عادت رفتاریشه برعکس من که خیلی سرد و یخ با طرفم صحبت میکنم راحت تر کنار اومدم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

شوهرمنم همینطوری و حتی بیشتر با یه خانم غریبه که صحبت میکنه 

میگه قربونت برم فدات بشم 😐😑 جرش بدم کمه یعنی انقد حرصم میده

https://rubika.ir/joinc/BHADFBFI0UZFNZNWSJVCTDELUTGCDQFG

میشه به دخترم رای بدین

حلما یعقوبی تو جست و جو ها بزنین دوتا فلش برین بالا عکسش میاد 

هرکی رای داد بگه ۱۰تا صلوات براش بفرستم💓

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

عزیزم چاره ای نیست و نمیتونی تغییرش بدی و اصلا هم به روش نیار که فکر نکنه اعتماد بنفست پایینه و حساسی روش

اگر من بودم من هم گرم میگرفتم با ادما و مثل خودش میشدم،اینجوری بعد یه مدت برات عادی میشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

شوهر منم همینجوریه ولی خب ذاتشه و من میدونم قصد بدی نداره برا همین مشکلی ندارم ، درضمن کسیکه کارش جوریه که مشتری داره باید مشتری مدار باشه اگه بخواد رسمی و خشک باشه ممکنه مشتریاشو از دست بده حساس نباش 

خب واسه کار باید اجتماعی بود و زبون داشت.

همسر منم هی میگه قربان شما... میگم الکی مگه ادم قربان غریبه میره... میگه جز آداب اجتماعیه...چه میشه کرد نباید گیر داد..

من خودم هیچ وقت قربان کسی نمیرم  خواست کارمو راه بندازه نخواست هم هیچی

خب گلم توهم گرم شو با بقیه  اگر ناراحت شد ریگی به کفشش داره اگر ناراحت نشده استایلش اینه و بای ...

چندبار اینکارو کردم بهش برنخورد رفتار خونوادگیشون اینطوریه انگار