2789
عنوان

قد داداشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 56 پست
میترسم  اخه قدبابام۱۷۷ قد مامانم۱۶۰  میخام از الان بفکر باشم دیر نشه

خب عزیزم بفکر باش ولی استرس نده 

چرا الکی بزرگش میکنی؟! 

تا 20 سالگی وقت داره 

بعدم پسرا قبل بلوغ یه دفعه ایی قد میکشن 

به تغذیه و فعالیت روزانه ش و خوابش برس حله 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دوستی داشتم خیلی قدکوتاه وریزه میزه بودهمه این بنده خدارومسخره میکردن میگفتن همینجورمیمونی البته قدکوتاه عیب نیس هرکی یجوره ولی یهوتو۱۴ سالگی قدکشیدالان یه دخترقدبلندشده.

شیر با پود سنجد هم بهش بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پسرا یهو قد میکشن الان پسر خالم ۱۵ سالشه،، تو یک سال یهو قد کشید، قبل از یکسال کوتاه تر از من بود، ...

پسر منم پارسال هم قد من بود یعنی ۱۶۷، الان هم قد پدرش حدود ۱۸۰. ولی بازم خیلی بلند نیست. انتظار داشتیم بلند تر بشه. نمیدونم بازم قد میکشه یا نه. ۱۶ ساله میشه به زودی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اینایی که میگن پسرا تو بلوغ یهویی قد میکشن ، برای همه یکسان نیست این مسئله ۷۰ تا ۸۰ درصد ب ژنتیک بستگی داره . 

من برادرم وقتی ۱۵ سالش بود قدش ۱۷۵ بود و ب لطف ژنی که داشت تا ۱۷ ۱۸ سالگی ۲۰ سانت هم اضافه کرد (چون بابامون ۱۹۱) 

ولی برا کسی که قد پدرش ۱۷۵ ایناست بعید میدونم (بازم غیر ممکن نیست )

پسر منم پارسال هم قد من بود یعنی ۱۶۷، الان هم قد پدرش حدود ۱۸۰. ولی بازم خیلی بلند نیست. انتظار داشت ...

جا داره نگران نباشین

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
اینایی که میگن پسرا تو بلوغ یهویی قد میکشن ، برای همه یکسان نیست این مسئله ۷۰ تا ۸۰ درصد ب ژنتیک بست ...

ماشالله. 

من پسرم ۱۸۵ بشه دیگه خیلی راضیم. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اگه در بدو ۱۶ سالگی حدو  ۱۸۰ باشه ، با ورزش و تغذیه خوب و از مهمتر خواب کافی و ب اندازه میتونه ...

پسر من هر چی قد داره به خاطر دو زار ژنتیکشه

نه خواب درست و حسابی و نه ورزش. تغذیه هم غذای خونه رو میخوره ولی کنارش کلی خوراکیای مضر. منم شنیدم خواب کافی و به موقع خیلی باعث رشد قد میشه ولی کو خواب درست و حسابی

پسر من هر چی قد داره به خاطر دو زار ژنتیکشه نه خواب درست و حسابی و نه ورزش. تغذیه هم غذای خونه رو م ...

از لحاظ ژنتیکی که خدا خیلی دوستش داشته 😂❤ ولی کلا توصیه میکنم همه اون موارد رو رعایت کنه ، مصرف قند مصنوعی و مواد غذایی تراریخته دار و غیر ارگانیک و ... رو خیلی کم کنه ، خواب کافی و مناسب داشته باشه ورزش هم حتما بکنه ، نه فقط بخاطر قدش بلکه رو خیلی چیزای دیگه هم تاثیر مثبت داره ، به خود شماهم توصیه میکنم حتما این موارد رو رعایت کنید برای سلامتیتون خیلی خوبه 💙

پسر من هر چی قد داره به خاطر دو زار ژنتیکشه نه خواب درست و حسابی و نه ورزش. تغذیه هم غذای خونه رو م ...

موقع خواب هورمون رشد ترشح میشه ، هرچی خواب عمیق تر و با کیفیت تر باشه بیشتر ترشح میشه و این باعث افزایش قد تو سنین رشد میشه ، و کلی مزایای دیگه هم داره 

پسرتون عادت بدید شب قبل ساعت ۱۱ حتما بخوابه ❤