2777
2789
عنوان

قد داداشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 56 پست

پسر خواهر شوهر منم سیزده سالشه ولی هم قد مادرشه 168 و اینا فک کنم برادر شما بیست سانتی کمتره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گُلَکم اونو که باید دکتر تشخیص بده،نمیشه که همین جوری هورمون رشد زد😅

یرخی نگفتم ، هورمون رشد مناسب اوناییه که قدشون ب اندازه کافی رشد نکرده و هنوز کوتاهه ،(یا اونایی که میزان رشد قدیشون بحرانی هست )

دکتر خوب هم بری همینو بهت میگه ، تو این زمینه هم تجربه زیاد دارم 

فک کنم هنوز نرسیده

اصلااااا بیخیال نشی به اینکه یهو ۲۰ سانت رشد میکنه ۳۰ سانت رشد میکنه هم دل خوش نکن شاید نکرد ادم با ادم فرق داره پسره گناه داره کوتاه بمونه رو اعتماد به نفسش اثر میزاره حتما همین الان سرچ کن یه دکتر غدد خوب تو شهرتون نظراتو بخون اگه خوب بود سریع یه وقت بگیر

قدژنتیک هست مقداری هم ب تغذیه ربط داره فکرکنم داداشت بین ۱۷۰ ۱۷۵ بشه 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
فک کنم هنوز نرسیده

پسرا یهو قد میکشن

الان پسر خالم ۱۵ سالشه،، تو یک سال یهو قد کشید، قبل از یکسال کوتاه تر از من بود، الان خیلی بلندتر شده

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
میترسم  اخه قدبابام۱۷۷ قد مامانم۱۶۰  میخام از الان بفکر باشم دیر نشه

ببرش متخصص غددکودکان،یه عکس ازمچ دست مینویسه بعدمیگه بهتون سن رشداستخوانیش چقدره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤