پسر خواهر شوهر منم سیزده سالشه ولی هم قد مادرشه 168 و اینا فک کنم برادر شما بیست سانتی کمتره
خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اصلااااا بیخیال نشی به اینکه یهو ۲۰ سانت رشد میکنه ۳۰ سانت رشد میکنه هم دل خوش نکن شاید نکرد ادم با ادم فرق داره پسره گناه داره کوتاه بمونه رو اعتماد به نفسش اثر میزاره حتما همین الان سرچ کن یه دکتر غدد خوب تو شهرتون نظراتو بخون اگه خوب بود سریع یه وقت بگیر
قدژنتیک هست مقداری هم ب تغذیه ربط داره فکرکنم داداشت بین ۱۷۰ ۱۷۵ بشه
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺