2821
2789

قرص هیر ویت

یا قرص هیر تامین

یه قرص دیگه هم بود الآن یادم نیست

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
قرص هیر ویت یا قرص هیر تامین یه قرص دیگه هم بود الآن یادم نیست

عزیزم خوردم قبلا اینارو ...قصد بارداری دارم برای همین نمیخام قرص بخورم ..گفتم تزریقی باشه بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتش رو پیگیری کن حتما آزمایش بده

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

سلام گلم قک نکنم راهی باشه اخه منم هرکاری کردم این ریزشم خوب نشد که هیچ ریزش سکه ای گرفتم الانم خیلی ...

انقد شوهرم حساسه نمیدونم چ غلطی کنم شانس ما خواهر شوهرام انقد موهاشون پر پشته

عزیزم خوردم قبلا اینارو ...قصد بارداری دارم برای همین نمیخام قرص بخورم ..گفتم تزریقی باشه بهتره؟

پیش دکتر پوست و مو برو،

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
انقد شوهرم حساسه نمیدونم چ غلطی کنم شانس ما خواهر شوهرام انقد موهاشون پر پشته

از یه طرف موهام موخوره گرفتن و وز و خشک شدن 

هروز هم شوهرم اینو ب روم میاره ک دخترا موهاشون چقد قشنگن و تو مثل سیم ظرفشویی میمونن☹️😒😒

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
از یه طرف موهام موخوره گرفتن و وز و خشک شدن  هروز هم شوهرم اینو ب روم میاره ک دخترا موهاشون چق ...

چقد بده من قلبم درد میگیره واقعا همه هم شانس ما تو خیابون سر لخت شدن

چقد بده من قلبم درد میگیره واقعا همه هم شانس ما تو خیابون سر لخت شدن

اره بخدا 

من که اینصد از حرفاش شکسته شدم ک نگو البته ن فقط برا موهام کلا همیشه منو مقایسه میکنه با اطرافیان

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد.......